Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bemenjek a korhàzba vagy sem?

Bemenjek a korhàzba vagy sem?

Figyelt kérdés
40 hetes vagyok pont ma töltöttem be. Tegnap este 8 òta rendszertelen fàjàsaim vannak 6-7-8-10-15 percesek. Fàj de nem annyira vèszes ,hogy azt gondoljam èrdemes lenne bemenni. Első gyerek ìgy mèg sajnos nincs tapasztalatom. Emellet az este òta 6 xor voltam nagy wc èn ami igen soknak szàmit . Màskor egy hèt alatt sem megyek ennyiszer. Plusz az este òta fàj a derekam is . Hol jobban hol gyengèben . Aludni sem tudtam az èjjel a derèkfàjàstòl. Kb 3,5 oràt aludtam egèsz èjjel. A nyàkdugò szerda òta darabokban tàvozik. De viszont pènteken voltam nst èn ès mikor fàjàsaim voltak kihagyott a baba szìvhangja. Aggòdòm ,hogy nem lesz e baja ettől a sűrü rendszertelen fàjàsoktòl amik nem annyira vèszesek mintha menstruàlnèk csak. Most 30 perce 10 percenkènt van

2021. máj. 2. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Azert,mert tudja,hogy fajasoknal kihagy a baba szive,neki pedig viszonylag gyakran vannak fajasai. Ha meg az orvosok ennyire nem torodnek vele,akkor igenis ki kell allnia a babajaert,nem pedig hagyni,hogy folyamat leesedezzen a szivhangja. Ha netan elhal emiatt az anyamehben,akkor is azt fogja mondani,hogy "dehat az orvos hazakuldott",mikor tudja o maga is nagyon jol,hogy baj van?
2021. máj. 2. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11. Ja,es a magas vetlrnyomas sem jatek. Hallottatok mar a terhessegi toxemiarol? Bar 138 meg nem a vilag vege,az teny.
2021. máj. 2. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
138 az nem annyira magas. szerintem ha az nst szar, akkor nem küldték volna haza. nem hülye az orvos, hogy perelhessék
2021. máj. 2. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

13 ebben azért kételkedem. Az en nst-men konkrétan összeveszett a szülésznő és az orvos. Az utóbbi szerint minden ok. A gyerek inkubatorban kötött ki születése után CPAP legzessegitest kapott stb.

Vannak ilyen természetes szules parti idióták. A szülésznőm látszott hogy ő ott azonnal vinne műteni... konkrétan közölte az orvossal, hogy “ez egy szar nst”. Mire az orvos: “csak alszik a baba” ha a szülésznő tekintettel ölni tudott volna. Te meg laikusként döntsd el kinek van igaza.

2021. máj. 2. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
ó, ez durva. mondjuk nekem normál nst mellett született pár napra rá halva babám. szóval ez nem egy egyszerű hivatás, az biztos.
2021. máj. 2. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
15 nagyon sajnálom 🙁 sajnos bármikor történhet tragédia két nst között. Nincs teljesen biztos módszer 😭
2021. máj. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!