Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhszáj vissza tud zárulni?

A méhszáj vissza tud zárulni?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de ma pánikba estem.

18hetes terhes vagyok, ma voltam az sztk-ban vizsgálaton. Igazábol sima terhesgondozasra mentem, a genetikai majd hétfőn lesz.

Egy olyan dokit fogtam ki, aki mellett volt egy tanuló (vagy nem is tudom minek hívják őket).

Terhesgondozás lett volna, ami nálunk annyit takar, ha van új lelet megnézi, ha nincs akkor csak megkerdezi van e oanasz. Ha nincs, akkor ennyi.

Mondtam nincs panaszom, de a doki kerte a vizsgálatot, hogy a tanuló végezze el. Mondtam, nem szeretném, de végül belementem.

Ahogy viszgált, csak az ujjával, éreztem egy fájdalmat. Majd a tanuló annyit mondott, basszus. Majd a dokival átmentek a másik terembe, hogy én felöltözzek.

Végig hallottam a beszélgetésüket, miből kiderült, az a fájdalom az volt, hogy az ujjával szetfeszítette a méhszájat. A külső mehszáj 1 ujjnyira kinyílt.

Visszajöttek, a doki annyit mondott, hogy innen semmi emelés, dupla magnézium és sok pihenés.

Majd kb a kezembe nyomta a papirokat és már tessekelt is kifele.

Itthon neztem amit kaptam papírt, 3100 a mehszájérték. Így 18hetesen.

Nagyon aggódok.

Azóta görcsölök és minimálisan vérzek.

Most keresek egy normális dokit, az tuti.

2021. ápr. 30. 17:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
1es vagyok, hát többek közt ezért sem járok sztk-ba, (első gyereknél és most sem) hogy ilyenek meg se történjenek... Mert értem én, hogy nem lesz baj stb, de ne rajtam és a születendő babámon gyakoroljanak a medikusok :/ 20hetes
2021. ápr. 30. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Kegel gyakorlatokkal valamennyit zárulhat
2021. ápr. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!