Most vagyok a 13. hétben. Ti mikor érzetétek először a baba mozgását?
Figyelt kérdés
#mozgolodas
2021. ápr. 30. 07:52
1/8 anonim válasza:
16. héten, hátsó fali lepénnyel. Persze először nem voltam benne biztos, kb. egy hét alatt bizonyosodtam meg, amikor mindig ugyanott éreztem.
2/8 anonim válasza:
Első gyereknél 20 hetesen (mellső fali lepény), másodiknál 13 hetesen (hátsó fali lepény).
3/8 anonim válasza:
Elsővel 18hetesen, másodikkal most 13
5/8 anonim válasza:
1.baba: 16hét, felül mellső falon lévő lepénnyel.
2.baba: 19.hét, totál mellső fali lepénnyel
6/8 anonim válasza:
Az elsőt 14, a másodikat 13, a harmadikat 15 hetesen. Hátsó falon tapadt a lepény mindegyikkel.
7/8 anonim válasza:
13 hetesen, hátsó fali lepénnyel, ijesztő volt mert még egyáltalán nem vártam ilyesmit. A nőgyógyászom azt mondta rá, kedvező a lepény helyzete, vékony a hasfalam és én is nagyon vékony vagyok, illetve a babát is nagyobbnak mérték.
8/8 anonim válasza:
Első baba, 16. hét + 4 nap . Férjem is érezte, amikor hasamra tette a kezét. Először csak esténként, de most már egyre többször napközben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!