Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye az újabb...

Mennyi az esélye az újabb missed ab.-ra?

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem. Többet is készítettem és erősödik. 2 hétig nagyon szúrkált a hasam,gondolom a beágyazódás. Egy hete ezek a szúrkálások elmúltak. Néha picit fájdogál. A melleim megduzzadtak. Néha rám jön a fáradtság. Viszont aggódok! Januárban volt egy missed ab.-om üres petezsák miatt. Ott nem volt fáradtság,has szúrkálás,csak hányinger. Szedek terhes vitamint. Van egy 3 éves kisfiam,szeretnénk neki kistesót.

2021. ápr. 26. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nemsok. Ezt azért írom, mert nekem tavaly áprilisban volt missed ab. Májusban újra babás lettem, és most itt van mellettem :)

Azt olvastam vetélés után fél éven belül ha sikerül, sokkal kisebb eséllyel lesz baj. (Kivéve ha anya betegsége miatt van)

De az üres petezsák az nem a te betegségedtől van

2021. ápr. 26. 07:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Október legvégen volt missed abom. Szintén üres petezsák miatt.

Nekem ott is ugyan úhy megvolt minden terhestünet, mint a 2éves fiamnál. Az uh után derült ki, hogy baj van. 9.heten vettek el.

Egyből belevaghattunk újra, 3hónap után lettem terhes.

Semmi de semmi tünetem nem volt az elején. Még csak egy kósza hányinger sem. Most 17hetes vagyok. Ennél a terhességnél a 12.het utan jöttek elő a tünetek 🤣

De minden rendben a babával. Mocorog, egészseges.

Engem viszont 1000x jobban megvisel ez a terhesség, mint az első.

A műtetnél szerintem elrontottak valamit. Azóta faj a hasam, nem görcsöl. Ha kicsit többet mozgok, már meghalok, annyira fáj a hasam. (Ez a műtét óta van így, nemcsak a terhesség ota). A 17hét alatt 4x véreztem eddig, ok nélkül.

Fiammal a szülés napjáig kimentem a világból, annyira jól voltam, mostmeg kb semmit nem csinálok, mert a napi teendőimen ha felül még csinálok valamit, könnyeim folynak a hasfájas miatt.

4doki nézett meg eddig, senki nem látott semmit, mitől lehet.

2021. ápr. 26. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!