Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi az esélye...

Szerintetek mennyi az esélye egy újabb missed ab-nak egy tavalyi missed ab után?

Figyelt kérdés
Tavaly májusban volt egy missed ab műtétem, a terhesség elején vérezgettem, kaptam is progeszteronpótlót. De nem fejlődött a baba rendesen. Először volt egy kevéske szívhang, aztán már semmi. Most szintén progeszteronpótlót szedek, semmi barnázás nem volt, viszont a tavalyi rossz tapasztalat után most is aggódom. Nőgyógyászhoz csak 2 hét múlva van időpontom. Mit gondoltok, mennyi az esélye egy újabb missed ab-nak? Gyakori lehet, hogy egymás után több missed ab lenne vagy sem?
2020. ápr. 13. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem. Most olyan választ vársz, hogy 27,3% vagy elég annyi, hogy 50-50%. Vagy igen, vagy nem.
2020. ápr. 13. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így tudni.

Nekem volt egy missed ab-m ,utána pedig egy spontán vetélés.

Harmadjára jött össze!

33 hkm

2020. ápr. 13. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt egymas utan ketto.

Mondtam is az elso utan, hogy nyugi, a villam sem csap be 2x ugyan oda! 😞

Aham....

de tuleltem... es utan meg egy spontan vetelest es egy kemiai terhesseget is.

Majd szulettek ezek utan gyermekeim is🥰

Csakis pozitivan!!!! Nem lesz semmi baj

2020. ápr. 13. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

2018 májusban volt Missed ab-m, 2018 októberben megfogant a fiam és 2019 júliusaban született meg.

Énis féltem,de ha nincs gond, nem verzel valószínű megmarad. De nem akarlak elkeseriteni. De akár a 36 héten is lehet baj.... Örülj a babának, pihenj sokat. 😊

2020. ápr. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!