Ugye nem árt a cipekedés a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mindennap megyünk a boltba a kisfiammal, és úgy felpakolok, hogy elég hazacipelni, és sokszor fáj is utánna a hasam. Igaz nem lesz ebből baj? Van autónk, de így legalább a sétát is egybe tudom kötni a bevásárlással, így inkább nem szoktam elővenni.2010. aug. 22. 14:34
1/7 anonim válasza:
Hát ha fáj a hasad utána, én biztos h nem erőltetném a cipekedést mégegyszer!De te tudod!
2/7 anonim válasza:
Alapban veve nem gond a cipekedes, de azert persze nem mindegy hany kilot is viszel. En inkabb a bevasarlast kocsival intezem, es utana setalok a 18 honapos fiammal, jatszoterre megyunk, focizunk. Eleg ot cipelni, ha eppen ugy tamad kedve. Es ha faj a cipekedes utan a pocakod, akkor az egy jel, hogy megerolteted.
3/7 anonim válasza:
A cipekedés, emelgetés mindenképpen kerülendő terhesség alatt. Nem hinném hogy jót tenne, főleg korai terhességnél veszélyes, bár gondolom később is.
4/7 anonim válasza:
Ha a szervezeted jelzi hogy faj a pocak akkor mindenkepp kerulni kene az ilyen megeroltetest.Nehogy emiatt hamarabb kinyiljon a mehszaj,akkor meg aztan johet a kenyszer piheno.
5/7 anonim válasza:
Nekem a munkámból adódóan sokat kellett emelnem. Amikor megkérdeztem a dokit meg a védőnőt is, hogy lehet-e, és ha igen, meddig és mennyit, akkor mindkettőjük azt mondta, hogy addig, amíg nem okoz kellemetlen érzést, addig nyugodtan. DE: ha fáj, görcsölök, húzódik a hasam, akkor be kell fejeznem. Nálam ez a 10. héten meg is történt, azóta más csinálja helyettem. Szóval ha fáj a hasad, akkor semmiképpen ne csináld. A sétát másképp is meg tudod oldani szerintem.
További szép babavárást!
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kocsival intézem majd a bevásárlást, nehogy baj legyen.
2010. aug. 23. 06:43
7/7 anonim válasza:
Nekem a dokim 15 kilóban maximálta az emelhető súlyt. Az elég sok, annyit nem szoktam vásárolni. Szerintem a meleg és a túl nehéz csomag azért egy kicsit sok együtt. Én úgy oldom meg, hogy hetente egyszer férjjel, kocsival megvesszük a nagyobb, nehezebb dolgokat, így a napi apróságok nem olyan nehezek. Vigyázz Magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!