Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy nem érzek semmit?

Normális hogy nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

15 hetes és 2napos terhességnél járok, és mintha nem is lennék terhes.

A hasamon bőven látszik hogy babát várok, de egyébként elég dagatt is vagyok.

Azt mondják mostanra már éreznem kellene a mozgását de nem érzek semmit.

(Ez a nem érzek semmit azért annyira nem igaz, mert ha nagyon figyelek magamra, akkor talán mégis van ilyen "úszkálás" legbelül, amit a hasfalamon nem érzek, de ez is csak akkor ha este a hátamra fekszek, és olyankor ellapul a hasam)

Lehet csak azért mert túl "párnázott" a hasfalam?

Ha pl pisilni kell, akkor nagyon kell, mert ugy érzem valami nyomja.

Van egy kisfiam aki velünk alszik és van hogy véletlenül megrúgja a hasam olyankor érzem az egész méhem (tehát érzem hogy valami/valaki van a hasamban)

Pont annál az időnél vagyok ahol nincs semmi vizsgálat 12heti ultrahang megvolt, és a 18hetesre várunk.

Feleslegesen nem szeretnék kórházba rohangálni a virus miatt.

Ha valami baj lenne, vagy ne adj isten, meghalna a baba bennem azt egyből tudnám ugye? Lennének bőven jelei?

Lécci ne ijesszetek meg nagyon.. Igyis elég parás vagyok.

Bocsi ha hosszú lett ez az "eszeveszett nyavajgásom"

És köszönöm a válaszokat.

2021. ápr. 24. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
18 hetesen éreztem először... Ahogy sokan mások is. Nyugi. Egyébként szerintem nem lehet tudni, ha meghalt benned, de nyilván ilyen nem történt.
2021. ápr. 24. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Normális.Én a 16.het vége felé kezdtem érezni és még abban nem voltam biztos 😂
2021. ápr. 24. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:

És az is normális, hogy félig be tudom huzni a hasam?

Sajnos előző terhességem után marad ilyen kisebb "kötény" has,ami tök laza, inkább a köldököm alatt-fölött keményebb a hasam.

2021. ápr. 24. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Fiamat a 20.hét körül kezdtem el érezni, most 17hetes vagyok, a 12.héttől érzem.

Barátnőmnek a 16.héten halt el a babája, a 18hetes uh-n vettek csak észre, semmi jele nem volt.

Ha ennyire nyugtalan vagy, szerezz be egy szívhang figyelőt.

2021. ápr. 24. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Ez mind normális.

Nem valószínű hogy észrevennéd ha meghal benned a baba,de már miért halna meg??? Semmi nem utál rá! Ki mond ilyen hülyeséget hogy már érez ed kellene?! Nem kell egyáltalán, lehet de nem baj ha még nem érzed. Ha nagyon aggódsz, vegyél/bérelj/kérj kölcsön egy szívhangfigyelőt,vagy menj el magánultrahangra. De próbáld meg észben tartani hogy SEMMI nem utal arra hogy baja lenne a babának.

2021. ápr. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!