Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez normális, hogy...

Szerintetek ez normális, hogy 19+1napos vagyok, és nem érzek semmit? Nem érzem, hogy mocorogna stb. Csak jövőhéten megyek uh-ra de addig tuti megzakkanok.

Figyelt kérdés
Minden nap meghallgatom a szívhangot, de ezt sem értem mert egyik nap nagyon gyors (elvileg ilyenek kell lennie) a másik nap pedig lassabb. Azzal nyugtatom magam, hogy ilyenkor alszik, de már ebben sem vagyok biztos. 😔 Volt valaki így, hogy nem volt semmi terhességi jelei?
2019. febr. 6. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én a 24. hétig nem éreztem semmit, elől tapadt a méhlepény.
2019. febr. 6. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, és végig ilyen lesz, 32.héten vagyok, van h egész nap nem érzem, de tudom, h jól van csak pihenget. Ne stresszelj és ne hallgasd minden nap, nem szeretik, és mégcsak meg sem nyugtat téged...felesleges.
2019. febr. 6. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első babával hátsó fali lepényem volt és így is csak a 22. héten kezdtem el érezni a mocorgást. Onnantól pedig mindig gyakrabban.
2019. febr. 6. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2019. febr. 6. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális. Én a nagyfiamat 22 héten érrztem biztosan. Elől volt a lepény, emiatt nem éreztem. Szerintem a szivhang is normális, ha lassabb, azért, amit mondasz.
2019. febr. 7. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális! Én a 22. héten éreztem először, aztán napokig semmi, megint egy picit igen, és ezek az időszakok sűrűsödtek be. Voltak egész napok amikor nem éreztem. Elöl tapadó lepény, első baba, nem is vártam csodákat.
2019. febr. 7. 07:57
 7/7 LilGirl93 válasza:
Nyugi nincs baj , mélyen van , vastag a lepény és mellső falon van. 20 hetes kismama vagyok és azt mondta a dokim , hogy 2 héten belül meg kell , hogy mozduljon. Persze most is mocorog , de ahhoz , hogy én érezzem még gyenge. ☺️
2019. febr. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!