Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 15 éve szonográfusként...

Egy 15 éve szonográfusként dolgozó ember tévedhet a baba nemét illetően?

Figyelt kérdés
12 hetes vizsgálaton voltam tegnap, igazából még én is láttam, hogy fiú babát várok, de az uh-os hölgy meg is erősített benne. Van már 3 fiam, és nagyon reménykedtünk így utoljára 1 kislányban. Volt akinek szintén fiút mondtak 12. Héten és mégis lány lett? Van még hajszálnyi remény? Méhlepényből mintát is vettek, örökletes betegséget néznek belőle, így néhány nap múlva ígyis-úgyis kiderül. Tudom, hogy szívből szeretni fogom, úgy ahogy a másik 3at is. Csak egy kicsit akkor is rossz érzés, hogy nekem már lányom sose lesz. Köszönöm, ha normálisan válaszolsz, esetleg megértesz. 🙂
2021. ápr. 21. 08:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Csak az nem téved, aki nem dolgozik....

De nem hinném, hogy benézte. A fiúkat könnyebben nézik lánynak, de a lányt nem szokták fiúnak nézni..

Ha te is láttad. A doki is azt mondja akkor nem értem mi a kérdés...

2021. ápr. 21. 08:33
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 100%-ra fiút mondtak 12 hetesen, valóban az lett, de én akkor még nem éltem bele magamat. Szerintem ha ilyen biztosan állította, akkor elég valószínű, hogy fiú lesz. De van ismerősöm, akiben végig fiút mondtak, szülés során derült ki, hogy lány. Valószínűleg nem voltak 4d-s uh-n, meg nem magán orvoshoz jártak, hogy ennyire nem vették észre. Vagy nem tudom, de remény van rá, hogy mégis lány lesz.
2021. ápr. 21. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Persze.

Nekem végig fiút láttak, és lányom lett.

2021. ápr. 21. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Mindenki tévedhet.

Én mindig magándokihoz jártam fel pestre és nem is akármennyit kért anno 8 éve. Már akkor 30.000 volt a díja. Nagy kutya volt a nőgyógyászok körében akkor is.

Végig kisfiút mondott nekem. Az utolsó nagy ultrahangon meg kiderült, hogy benézte. Azt mondta, hogy jól van a kislány,nagyon jól érzi magát. Azt hittem elájulok. Annyit mondott, hogy ő azt hitte, hogy lányt beszéltünk a 20.héten azért nem is mondta soha utána. Szóval a 34.héten újraterveztünk.

Mehettem kislányruhákat venni. Öröm volt mondhatom. A rokonok mindneből kéket vettek, szóval a babakocsija és a kiságya is kék volt a lányomnak. Azt azért nem vettem másikat. De nem értem azóta sem. Miden hónapban mennem kellett és mindig volt ultrahang. Eléggé mmellélőtt. Most a kisfiamnál más orvosom volt és a 9 hónap alatt az összes ultrahangon megnézettem, hogy tuti fiú-e. Biztos ami biztos!

2021. ápr. 21. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
most komolyan, kinek fáj, hogy nálam nem lett igazuk?
2021. ápr. 21. 09:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, nekem hasznos volt. 1-2 hét és kiderül.
2021. ápr. 21. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Amikor unokatesóm volt terhes, neki a 12. heti és a 20. heti genetikai ultrahangon is biztosra mondták, hogy fiú lesz, aztán végül a 38. hétre kislányuk született. Pedig egy nagynevű, magán intézményben csináltatták az ultrahang vizsgálatokat.
2021. ápr. 21. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem 12 hetesen mondták hogy fiú, azis volt mindig.

Ismerősöm fia lánynak készült. Mindent megvettek neki, minden rózsaszín, a baba szoba is lányos, felvolt festve a falra a neve stb stb stb. Kérdezték mi legyen a név: Anna (Fiktív nev), minden papírt megirtak, de amikor megszuletett hát... Béla(ismét fiktív név) lett. Másik ismerősömnek végig fiut mondtak, de lany lett, pedig voltak 4D-s ultrahangon is. Bármi elofordulhat

2021. ápr. 21. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a doki a 12.héten nem mond neme. Pont ezert, mert az csak tipp lenne. Majd a 18hetesen...
2021. ápr. 21. 11:20
 10/12 anonim ***** válasza:
igen tévedhet 1 több évtiezde szakmában dolgozo szomográfus,nődoki is
2021. okt. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!