Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként fogfájás?

Kismamaként fogfájás?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kis mama vagyok, első gyerek, még a terhességem előtt is volt egy problémás fogam, amit a fogorvos nem vállalt semmilyen körülmények között megcsinálni, a veszélyhelyzetre való tekintettel. Most hogy terhes vagyok és tellik az idő (19 hetes) azt érzem egyre rosszabb, alig tudok vele enni, éjszakákat vagyok fent vele... hiába szedek magnézium tablettát ami vízben oldódik 3-szor, most pedig még annyira sem vállalja.

Kérdésem az lenne hogy érzéstelenítőt kaphatok-e illetve mit lehetne kezdeni ezzel? Illetve rengeteg pattanásom van mióta állapotos vagyok meg míteszerem, és nem tünnek el, és hullik a hajam.

Valami praktikak?

:)

2021. ápr. 19. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám, mi a túróra fizeti az ember a társadalombiztosítást, ha nem kap érte ellátást. Sajnos marad a magánrendelés, saját kontódra. Gondolom nincs kedved pereskedni, hogy az orvos megtagadta az ellátásodat. Pedig nagyon megérdemelné az ilyen.
2021. ápr. 19. 11:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Kalcium tablettát akartam írni elnézést. Magnézium a görcsre van. :)
2021. ápr. 19. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Es a kalcium tabletta miben segít fogfájásnál? Keress egy magánfogorvost, mert nagyon veszélyes a gyulladás, vetélést okozhat. Olyan nincs,hogy elkezdi a kezelést és nem fejezi be. Nekem cisztát is távolítottak el fog fölül, gyökérrezekció is volt terhesen, valamint egy húzás és új korona. Minden megoldható, van olyan fájdalomcsillapító amit állapotosan kaphatsz.
2021. ápr. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!