Hogyan tudok kórházat választani?
5 éve keszthelyen voltam terhesgondozáson orvosi mulasztás miatt meghalt a babánk.
Mostanában gondolkoztunk "kistesón" de egy vérvételre sem vagyok hajlandó bemenni abba a kócerájba
Hogyan tudok átmenni zalaegerszegre vizsgálatokra és szülni ha keszthelyi lakcímem van?
Lehet orvost fogadni, csak már nem mindegyik vállalja. Legjobb ha belépsz olyan csoportba FB-on, ahol a kismamák az adott kórházban szülnek/szültek. Ott érdeklődj, hogy melyik orvost tudják ajánlani. Általában azok, akiknek van máshol magánrendelése, el tudnak vállalni, mivel ott ki tudod fizetni a költséget. A hálapénzt csak a kórházban nem lehet elfogadni, magánrendelésen megoldható.
Én is így választottam kórházat, az orvos elvállalt, és azóta a kötelező vizsgálatokra is az általam választott kórházba járok. Sosincs gond, mert a beutalóm is oda szól. Eddig egyszer kellett bemennem ügyeletre, ott egy kicsit értetlenkedtek, hogy miért oda mentem, de amikor mondtam, hogy ki a fogadott orvosom, akkor az ügyeletes is megvizsgált. (Mivel nem indult még be a szülés, így az orvosomat nem is értesítették. Egyébként behívták volna.)
A szülésnél csak akkor lehet gond, ha valami komplikáció lép fel, pl.vérzés, amivel nincs idő a távolabbi kórházba menni, mentőt kell hívni, vagy bemenni azonnal a legközelebb esőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!