Lehet másik kórházat választani a terhesség 39. hetében? Mit tegyek?
Sajnos farfekvés miatt nem merem vállalni a természetes szülést, a saját kórházam azt mondja akkor menjek máshova...
A Bajcsy kórházra gondoltam(1. babát ott szültem). Van erre lehetőség? Mit kellene tennem?
Fogadott orvos nélkül nehéz, vagyis szinte lehetetlen..
Vagy vajúdással odaesel valahova.
Érdekes dolog ez, én amiatt küzdöttem, hogy engedjék megszülni majd.. végül befordult.
Egy orvos sem vállal felesleges kockázatot.
Ha nincs meg a gyakorlata, szaktudása, akkor bele sem kezd.
Neked jobb ha beindul, úgy lesz császár.
Mivel félsz, esélyed sincs hüvelyi úton megszülni / ekkora félelem mellett nem fogsz tágulni :úgyhogy feleslegesen tartasz tőle. Nem tudják ilyen szinten ráderöltetni/
Pár napja látom a kérdéseidet.
3. Babánál már viszonylag könnyen megszülnél egy normál
Méretű babát farosan is komplikációmentesen.
A császár már nagyobb komplikációt jelent ilyen esetben.
Gondolhatod, hogy nekik is kényelmesebb lenne kikapni a babát a hasadból.
Más kórházban nincs meg a gyakorlatuk, hogy biztonsággal el tudják dönteni, hogy minden rendben lesz.
Ez olyan, mintha a csecsemősnővér akarna császármetszést csinálni.
Kérdésedre válaszolva.
Lehet, de ehhez orvost kell fogadnod, keresned, aminek komoly anyagi vonzata van.
Sote II-n elég jófejek ilyen téren, egyszer pont bent voltam vizsgálaton, bement egy nem körzetes kismama, dokija sem volt, de megvizsgálták keresre. Én azt tenném, amit az első írt, menj be, vagy hívd fel őket, mondd meg mi a baj, hátha.
Amúgy melyik kórház ez? Imre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!