Karantén terhesség alatt. Mennyi idő mire megjön a karantén lezárò papìr?
Már annyira nem győzik, hogy van, aki határozatot sem kap. Szóval lehet, hogy soha. Ha letelik a 10 napod, szabad vagy.
Férjem volt pozitív. A háziorvos mondta, hogy x ideig karantén, de semmi hivatalos tájékoztatást vagy hatósági határozatot nem kaptunk. Természetesen attól betartottuk a két hét karantént, amikor letelt az x nap, indult munkába, a gyereket is vittük oviba stb.
De még októberben a kislányunk került karanténba, mert kontakt volt, akkor kaptunk hivatalos határozatot, meg jöttek is ellenőrizni.
Mi 4hete voltunk karanténba. Lejárt a karantén, akkor kaptuk a határozatot, hogy karanténba vagyunk 🤦♀️
Arról, hogy meddig, a mai napig nem kaptunk semmit....
Köszönöm mindenkinek a választ.
Azért lett volna fontos,mert hétfőre volt időpontom 12 uh-ra. Ezt ugye le kellett mondanom. Azt mondták hogy akkor jelentkezek ha megvan a zárò határozat.
Szerintetek ha nincs tünetem csütörtökön hivhatom őket? Nem szeretnék kicsùszni a 13+6napbòl.25.-én már a 14hetet töltöm...
Hívd fel a helyi szülészetet. Lehet, hogy így a karantén alatt is fogadnak.
Engem barnázással fogadtak covidosan. Elkülönítve, beöltözött doki vizsgált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!