Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondta a baratnom h nezzem...

Mondta a baratnom h nezzem meg hogy vane elotejem,megnyomkodtam es vizes valadek jott ki par csepp?

Figyelt kérdés
Utanba olvastam hogy nem szabadott volna...valyon elszurtam es nem lesz most a babámnak elég előtej?39.het
2021. ápr. 15. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj. Semmi baj nem lesz. Én is nyomogattam néha,mert volt,hogy odaszáradt az előtej
2021. ápr. 15. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Nincs köze hozzá. Mit olvastál?

Nekem meg 8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem. Na? Pedig nem nyomkodtam semmit. De legalább biztos voltam, hogy lesz tejem.

De neked is lesz, nyugi. Ne izgulj ilyeneken, ezt komolyan mondom!

Az első napokban cseresznye méretű a gyomruk. Kevés tej is elég a legtöbb babának, pár csepp.

És könnyű szülést! :)

2021. ápr. 15. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Van aki terhesség alatt is szoptatja a nagyobb gyerekét, illetve akár még szülés után is egyszerre. Tandem szoptatásnak hívják. Akkor is jut az újszülöttnek kolosztrum.
2021. ápr. 15. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
93%

Jajj dehogy

Ne aggódj!

Amúgy nincs összefüggés az előtej és a későbbi szoptatás sikerességében.

Sőt ismerek olyat, aki az első 3 gyerekét 2 éven túl szoptatta, a 4. Gyerekkel terhesen is mégis 3 hónapos korig tudta a 4.-et, pedig volt tapasztalat, és akarás is.

Jómagam végig szoptattam a 2. Terhesség akatt és majd 1 évet tandem szoptattam őket..

És nyomkodtam, az első gyerek előtt, mert feszült a bimbó..kellemetlen volt.

Ha megpiszkáltam, elmúlt..

2. Gyerekkel meg amiatt, hogy van-e tejem még vagy csak cumizik a nagy ( egy idő után olyan furcsán szopott, hogy csak abból tudtam, hogy van tejem, hogy a szája tele volt vele amikor elvettem váratlanul tőle.

Lett kolosztrum, be is lövellt újra.

A nagynak anyatejes széklete lett 1,5 évesen...

2021. ápr. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!