Terhesség kézfertőtlenítő véletlenül egy pici csepp a szájba ment lehet baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
34 hetes vagyok és ma délelőtt orvosnál voltam és utána fertőtlenítettem a kezem és úgy éreztem mintha a szájamba csapódott volna egy pici csepp fertőtlenítő nem éreztem semmilyen rossz ízt de ki köptem a nyálam és utána ki öblítettem a szám.. Lehet hogy rosszul éreztem de ha még sem lehet baja a babának? érzem a babát folyamatosan nem érzek változást a babánál és nálam se. válaszokat várom köszönöm
2021. febr. 25. 15:59
1/13 anonim válasza:
A jo isten irgalmazza azt a gyereket, akit te nevelsz majd fel!
2/13 anonim válasza:
Ennyi buta ember, aki gyereket vállal!!! Mi a franc bajod lenne vagy a gyereknek? Nyilván nem a szádba való, de egy icipici miligrammot sem elérő csepptől mi lesz??? Főleg ha kiköpöd!?!?!
4/13 anonim válasza:
Attól függ milyen típusú fertőtlenítő volt, mekkora alkohol tartalommal, hány százalékos adalékanyaggal, milyen márkájú, és a nyelved pontosan mely részére csöppent, az egészen pontosan hány másodpercig érintkezett a nyálkahártyával és utána milyen volt annak a víznek a pontos pHja, amivel öblögettél.
7/13 anonim válasza:
Semmi gond, ne aggódj :)
Kötözködőknek üzenem, hogy terhesség alatt természetes, ha az anya olyasmit is túlparázik, amit normál helyzetben nem szokott.
8/13 anonim válasza:
7-es! A terhesseg nem csak nem betegseg, de agysejteket sem öl. Aki ilyen baromsagokat kerdez, az terhessegen kivul is ilyen baronsagokat kerdez.
9/13 anonim válasza:
Előzőek elég durván fogalmaztak de túltolod nem kicsit.Nyilván nem lesz semmi bajotok ennyitől
10/13 anonim válasza:
Én akkor sem vagyok hajlandó elhinni, hogy ilyet valaki komolyan kérdez.
Ennyire senki nem lehet sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!