Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A placenta fedi a méhszájat?

A placenta fedi a méhszájat?

Figyelt kérdés

Kb. 8 hetes voltam amikor elkezdett görcsölni a hasam és észrevettem egy kevés barnás folyást amit majd később vérzés váltott fel.

Elmentem orvoshoz uh-on megviszgált és azt mondta, hogy a placenta fedi a méhszájamat és ez miatt vérezgetek. Veszélyeztetett terhesként ki írt téppénzre Ágynyugalmat írt elő és kerülnöm a házas életet. A baba most 9 hetes a szívhangja rendben volt, amikor vizsgáltak.

A hasam az jelenleg nagyon görcsöl és barnás folyásom is sok van.

Egy kicsit félek mivel már volt 2 vetélésem egymás után :(

Remélem ezt a terhességemet ki tudom hordani.

2021. ápr. 14. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hallgass az orvosodra. Volt itt egy válaszoló, aki azt írta, egész terhesség alatt vérezgetett mert neki is a méhszájon volt a placenta. De egészséges lett a babája. Olyan is van, hogy ahogy nő a méh, már nem lóg rá a méhlepény a méhszájra. Szóval most feküdj, amennyit tudsz, és reméld a legjobbakat :-)
2021. ápr. 14. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtató választ. :)

Remélem mi is szerencsések leszünk.

2021. ápr. 14. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, aki két 4 év alatti gyerek mellett vitt végig ilyen terhességet, a végén sem mászott feljebb a placenta, így császár lett...

De ismerek olyat is akinek hamar elment a babája, mert nem pihent rendesen( nem tudta a bajt, így senki nem mondta)

2021. ápr. 14. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg szigorú fekvés és minden rendben lesz. Még bőven feljebb húzódhat a placenta. És közeledik a 12.hét, szóval kitartás!
2021. ápr. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!