Placenta széleivel fedi a méhszájat? Ez mennyire jelent bajt? 12. Heti uh on a szonografus semmit nem mondott viszont ez all a leletemben. Panaszom nincs.
Nekem teljesen ralogott. Igy eltiltottak mindentol, ami alhasi vérbőséget okozhat: torna, szex, forro ulofurdo, barmilyen nagyobb megeroltetes. De fekudni nem kellett, csak figyelni, h ne eroltessem meg magam :)
De azt is hozzatettek, h ez meg nem diagnozis, csak a 25. heten valik azzá, ha addig sem mozdul el. Olyankor ugyanis automatikus csaszar van, mert a placebtan keresztul ugye nem tudod megszulni a babat.
De meg a teljes ralogasra is azt mobdtak, h szinte tuti elmozdul, es vegul a 19 hetes UH-ra feljebb is huzodott, ahogy nott a méh.
Uh ne aggodj, foleg ha csak a szele log ra, az tuti arrebb megy :) Azert a dokinal kerdezz ra, ha legkozelebb mesz.
Látom nem nagyon érted, meg hülyeséget is válaszolnak neked.
A terhesség elején nagyon sok esetben rálóg a placenta a méhszájra, utána meg rendszerint feljebb húzódik.
Ha nem húzódik később feljebb, az baj, de erről elég lesz majd akkor beszélni.
Nem kell semmilyen kímélő életmód, nekem se kellett, megemlítette a dokim, ennyi, nem paráztam ezen, mert nem kell.
Telefonálj ha úgy gondolod, de emiatt nem szükséges.
9 valószínűleg volt valami más bajod is, rengeteg dolog miatt lehet vérzés terhesség alatt, sőt én is veszélyeztetett terhes voltam, de egyáltalán nem a placenta miatt.
Ha ez gondot okozhatna, akkor mondta volna a szonográfus és nem csak odafirkantja a papírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!