A placenta mellső falon fedi a méhszájat. Mekkora baj ez?
Figyelt kérdés
13hét és 5 napos vagyok.múlt héten voltunk a Kyncsbe és azt írták a papíromra hogy a placenta a mellső falon fedi a méhszájat.ez azt jelenti hogy császárral fogok majd szülni? változhat ez még valamit?még több mint egy hét mire megyek a nőgyógyászomhoz mit fog erre mondani? nem fogom elveszíteni a babát ugye? meg vagyok ijedve mert ez lesz az első babánk :(
2017. dec. 9. 13:13
1/7 anonim válasza:
Ebben a korban még nem baj. Nekem is ez volt :) odébb fog menni ahogy nől a baba. Ez a szülésnél lenne baj, de általában addigra elcsúszik onnan.
2017. dec. 9. 13:26
2/7 anonim válasza:
Ja, kifelejtettem, szülésnél is “csak” azért baj, mert császározni kell. De a babát nem fogod elveszíteni:) nyugi!
2017. dec. 9. 13:28
3/7 anonim válasza:
Nálam vérzést okozott 13+4 naposan. De szerencsére ennyi volt. Hármasikrekkel vagyok terhes, az egyik baba placentaja volt rossz helyen. Egy het múlva már nem volt a közelében, 19 hetesen pedig úgy fogalmazott az orvos, hogy messzebb nem is lehetne. De ugy e nekem gyorsabban nő a mehem mint egyes terhességnél. Nyugi. Akkor se pánikolj, ha ne adj isten véreznél, de menj be kórházba. Mi azt hittük, hogy elveszítettük őket. Szörnyű volt, míg meg nem láttuk uh-n, hogy minden rendben van.
Ahogy nő a méh, valószínűleg odébb kerül. Ha nem, akkor is annyi "bajt okoz, hogy császár kell.
2017. dec. 9. 13:36
4/7 anonim válasza:
Ilyen korán nekem is ott volt. Van, akinek feljebb vándorol, van, akinek nem. Úgyis nézik folyamatosan. Nekem jó helyre került a végére, és természetes úton szültem.
2017. dec. 9. 14:20
5/7 A kérdező kommentje:
Én nem véreztem hála égnem csak azért félek mert nem szeretnék császárral szülni de ha mégis az kell a végén hát legyen úgysem lenne beleszólásom.de annak nagyon örülök hogy a baba megmarad így is már azt hittem el fogjuk veszíteni. remélem tényleg odébb vándorol ahogy növögetünk.Köszönöm a válaszaitokat!!!!
2017. dec. 9. 14:31
6/7 anonim válasza:
Az nagyon nagy eséllyel feljebb megy ahogy nő a méh szval még semmi jelentosege. Csak kerulni kell addig a sexet
2017. dec. 9. 14:46
7/7 anonim válasza:
Az eleg nagy gaz.
Tuti csaszar. Illetve az egesz terhesseget khban kell tolteni azert mert barmikor elkezdhetsz verezni es akkor te es a baba is meghalhattok olyankor azonnal megcsaszaroznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!