Császáros vagy arra készülő kismamák nem féltek? Én
nagyon= (
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 15:05
1/10 Nitókrisz válasza:
Szia!
Lehet nekem is császárom lesz - nem mondom, hogy nem tartok tőle, de hát a baba egészsége a legfontosabb :-) ! Mitől félsz? Miért kell császározni? Szerintem a császárnak és a hüvelyi szülésnek is vannak rossz oldalai, egyik sem egy leányálom, de hát a baba miatt mindent :-) Fel a fejjel, minden rendben lesz!
33 hetes kismami
2010. aug. 21. 15:09
2/10 anonim válasza:
Én és a barátnőm is császárosok voltunk, szerintünk naagyon könnyen megúsztuk egy sima szüléshez képest. Igen fáj utána pár napig, nade az semmi a rendes szüléshez és utóhatásaihoz képest. De aki vajúdik hosszú órákat, majd a végén történik valami probléma, és akkor kell császározni, nna az nagy szívás, az olyan szinte mintha mind a 2féleképp szült volna egyszerre.
2010. aug. 21. 15:44
3/10 anonim válasza:
Utolsónak:
Én kétféleképpen szültem egyszerre! Ikreket!
Volt gátsebem+császáros sebem is!
2010. aug. 21. 17:36
4/10 anonim válasza:
Mitől félsz konkrétan?Magából a műtétből nem fogsz érezni semmit.Talán az előkészületek ( epidurál beadása, katéter felrakása) a legdurvábbak.A barátnőm mesélte, hogy mivel ébren volt, annyit érzett csak, mintha ráncigálná a doki a hasát.Másnap van fájdalom, de normál szülésnél meg a gátmetszés hege fáj, tehát így is, úgy is fáj.Bevallom őszintén, én meg attól félek, hogy nem leszek császáros.A méhlepényem még mindig a méhszáj közelében van közel 36 hetesen, ráadásul egyszer volt egy pici vérzés is emiatt.De nem tudom, mi lesz, mert a doki nem mond semmit. De én szeretném, ha inkább meg se kockáztatnánk a hüvelyi szülést, mert én meg attól félek.És nem a szenvedéstől, hanem a lehetséges szövődményektől.Annyi olyat lehet hallani, hogy normál, panaszmentes terhesség,de hüvelyi szülésnél komplikáció lép fel.A gyerek elakad a szülőcsatornában/agyvérzést kap/oxigénhiányos és így szellemi fogyatékos lesz stb...Császárnál meg varrással együtt megvan fél óra alatt.+Nálunk a családban előfordult már agyvérzés egyenes ágon, amit erőlködés váltott ki, a szemem is rossz.Tehát én a normál szüléstől félek!
2010. aug. 21. 17:52
5/10 anonim válasza:
Én egész nap vajúdtam,műtét lett a vége, sokkal rosszabb volt a vajúdás része,mint ami utána jött.
2010. aug. 21. 21:43
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Gratulálok a babákhoz.
Hogy mitől félek....az egésztől.Hogy lesz, mi lesz utána.
Ti kaptatok utána véralvadásgátló szurit?Itt olvastam,hogy valahol nem is adnak:(Na emiatt még jobban félek.
Enyhe toxémiám van,és emiatt lesz császár, de egyenlőre csak figyelgetik, még 2 hetet ki kellene húzni.
2010. aug. 22. 08:25
7/10 anonim válasza:
Én császárral szültem a kisfiamat, mivel a nyakán volt a köldökzsínor és emiatt rossz volt a szívhangja. Nemsokára megint szülök és ha lehetne választani, akkor most is így szeretnék szülni. Nem fájt csak másnap a felkelés és lefekvés volt egy kicsit rossz, de mire hazaértünk már észre sem vettem a műtét helyét.
2010. aug. 22. 14:48
8/10 anonim válasza:
Nekem is enyhe volt, de emiatt még nem császároztak volna meg.neked mennyire magas a vérnyomásod?
2010. aug. 22. 15:10
9/10 anonim válasza:
17.52-esnek:
Miért nem beszéled meg a dokival, hogy te császárt szeretnél? A te tested, te döntesz róla! Egy ismerősöm csak úgy akart császárt, nem is volt indoka, és kitöltött egy pszichológiai tesztet, hogy fél a sima szüléstől, és gond nélkül megcsászározták.
Főleg ha még fizetsz is a dokinak, mindenképp beszéld meg vele, mit és hogyan szeretnél, mert félsz a kockázatoktól, amire van is esély a családi múlt miatt.
2010. aug. 22. 16:02
10/10 anonim válasza:
17:52-es vagyok.Bocs az offért! Azért nem hoztam még szóba, mert valahogy elmaradt.De szerdán úgyis megyek NST-re , meg fogom keresni a dokit.Az az igazság, hogy sajnos ez nem kívánságműsor. El fogom neki mondani az előzményeket, és hogy ne erőltessük a dolgot. De azt se akarom, hogy hercegnőcskének nézzen, aki nem akar szenvedni.Mondjuk , ő nem az a típus aki ilyeneket gondolna.Úgyis ő dönt, bármit csinálok.De igazad van, szóba hozom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!