Bogyo110 kérdése:
Császáros kismamák mikortól lehet leveni a ragsztást a sebröl?
Figyelt kérdés
február 6.-án császároztak azóta már átkötötek a korhába varatt kiszedve ithon 3 naponta cserélem a ragasztást de elfelejtettem mikor lehet leveni?2011. febr. 22. 16:47
1/8 anonim válasza:
Nekem miutan kiszedte az orvos a varratott (6nap utan) azt mondta nincs szukseg tobbet a kotesre, igy nem is tettem. Nyugodtan leveheted te is.
Boldog babazast!
2/8 anonim válasza:
Nekem nem volt rajta ragasztás itthon. 4. napon jöttünk haza a kórházból, és le is vettem magamról. Bugyit úgy vettem fel, hogy ne vágja a sebet, hogy egy papírzsepit széthajtogatva betűrtem a bugyi széléhez.
Egyébként nekünk már rögtön az első napon úgy kellett fürödni, hogy a ragasztást le kellett áztatni.
3/8 anonim válasza:
Szia! Engem 1-én császároztak! 1 hét múlva volt varratszedésem, ott még átragasztották, de 2-3 nap múlva már le kellett vegyem a kötést. (az orvos mondta) Tehát 10 nappal a műtét után már szabad lehetett a sebem! Ez biztosan varrat függő is, mert nekem nem varrták, nem is kapcsozták, hanem valami damil félével voltam összekapcsolva. Nagyon szépen gyógyul és már most szinte alig látszik.
4/8 anonim válasza:
Ja, és a varratomat is a 4. napon szedték ki.
5/8 anonim válasza:
Nekem is valami damilféleség volt, amit egy húzással távolított el a dokim.
6/8 anonim válasza:
Pénteken császároztak, vasárnap levette a kötést a doki, hogy már nincs rá szükség, ha víz éri, hajszárítóval szárítgassam. Azt mondta, hogy így előbb gyógyul.
7/8 anonim válasza:
Nekem 6 nap múlva volt varratszedésem! de amikor mentem kérdezte,hogy rajta van-e a kötés mert leszedhettem volna! Végülis ott előtte én szedtem le a tapaszt,mert azt mondta,hogy ne őt szidjam mert nagyon húzzák a bőrt ezek a kötések!
8/8 A kérdező kommentje:
ó akkor én is leszedem de nem fogja a a nadrág vágni én csak attól félek !Amugy nekem is felszivódó varratom volt amit két oldalt elcsiptek és kihuztak valamit aztán késsz is !köszike nektek mi is lenne velem a fórum nélkül!
2011. febr. 22. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!