15hetes terhes vagyok, ezzel menjek dokihoz?
Delelött pisilés utáni törlésnél egy kb 2cm hosszú, ilyen cérnaszerű vér valami volt a papíron. Utána még talán 1 fél csepp.
Most estére ismét egy gombostű fejnyi vér a papíron. Picit a hasam is görcsölget, de azt a szélre, frontra fogom, akkor mindig ezt érzem.
Viszont dokihoz legkorábban holnap délután tudnék menni. Van egy 2évesem, szó szerint senkire nem tudom hagyni, ferjem holnap delután ér haza a munkából.
9.héten volt egy ennél kicsit nagyobb vérzésem, ott nem látták az okát.
De nyugtalanít a dolog.
Mit tennétek?
Magnéziumot vettem be és pihenek.
Este felhívtam az ügyeletet, elmondták, gyerekkel be ne menjek, keressek valakit akire bízhatom, és reggel fogadnak.
Anyukám hajnalban elindult 200km-ről, szabit kivéve. Bementem reggel 7kor az ügyeletre, 9ig rám se néztek, akkor jött a doki, mi a panaszom. Elmondtam, konkrétan kiröhögött, hogy ezért bementem. Meg sem vizsgált. Azt mondta, elmondásom alapján összesen kb 2csepp vérről van szó, terhesség esetén ez nem számottevő. A görcsön meg ne is csodálkozzak ilyen időjárás mellett. És sarkonfordult és otthagyott.
Majd ha ömlik a vér, akkor van baj...
9! Volt fogadott orvosom, őt kb 3 hete küldtem el a búsba.
7hetesen megállaptotta a terhességet, akkor jófej volt.
12hetes genetikai uh utánra hívott vissza (azt a kórházban csinálták, nem ő )a 13.héten. Addig nem is volt panaszom, nem zavart.
Mentem hozzá, vittem minden leletem. Kiakadt, mi az, hogy nem csináltattam meg valami 120ezer ftos genetikai tesztet... caak a kórházi 15ezreset...
Utána lecseszett, mert nem oltattam be magam eddig a covid ellen...
Majd kérdezte van-e panaszom. Mondtam sokszor fájdogál a hasam. Ez ezzel jár. Kész. Beírta a kiskönyvbe, hogy nincs panasz. Meg se vizsgált, meg semmi... de a markát tartotta a 15ezerért...
Én már nem tudom hova kellene mennem. Fiam most a napokban volt 2éves, vele a terhességem is hasonló volt, csak ilyen csodadokikat fogtam ki.
Egyébként tegnap délután óta nincs semmi. Hasam sem fáj, megnyugodtam. Ma egész sokszor éreztem a babát, így próbálok nem gondolni a történtekre. Csak bosszant ez az egész rendszer.
Mához 2hétre megyek dokihoz, egy újhoz, remélem ő már normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!