Ha 15 hetes terhes lennék akkor nem lenne már mélyedés a szeméremcsont felett ugye? Tehát a méhem már kidudorodna?
Udv, 15hetes terhes vagyok, van rola 2 pozitiv tesztem, orvos mar 3x megerositette ultrahangon, van fotom es genetikai teszt eredmenyem rola,tudom a nemet, sot neha erzem halvanyan a magzatmozgasokat. Ezek a biztos jelei a terhessegemnek. Nyilvan a hasam is nagyobb, melyedeseket nem szoktam vizsgalgatni, de 3.gyerek, jobban latszik.
Barmelyik gyogyszertarban vett terhessegi teszt megallapitja a terhessegedet, de ha besetalsz a nogyogyaszhoz, o is megmutatja neked ultrahangon. Has meretebol es melyedesekbol max a kozepkorban tippelgettek. A terhesgondozas fontos.
Ez megint az a 18-19 éves kiscsaj aki kb 3 hónapja volt együtt a kanjával, és hol azt haluzza, hogy mozog a baba, hol hányingere van etc.
Még mindig nem mentél el orvoshoz? Pszichiáterhez se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!