Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ereztetek az elmaradt menzesz...

Ereztetek az elmaradt menzesz elott már tüneteket amik a terhessegre utaltak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem, de utána sem
2021. ápr. 13. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
A mensi szerű görcsök, én mensinél nem görcsölök.
2021. ápr. 13. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2021. ápr. 13. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem több is volt, de mind utólag esett le. 1.: elég intenzíven sportoltam, és egyik nap rosszul lettem a közepén, aztán már nem is telt el úgy alkalom, hogy ne szédüljek meg közben. 2.: az addig megszokott reggelimtől hányingerem lett, nem is tudtam megenni onnantól kezdve (egyébként az egész terhesség alatt sem). 3.: én amúgy is mellfájós vagyok menszi előtt, de mikor terhes lettem, előtte egy-másfél héttel úgy bedurrantak, hogy ráfeküdni sem bírtam, hozzáérni szinte lehetetlen volt, és minden felkelésnél, ugrabugrás tornagyakorlatnál szabályosan két kézzel kellett tartanom, hogy ne fájjon. :D Továbbá kék-lila erek jelentek meg az egész mellemen, ami szörnyen ijesztő és csúnya volt. Aztán ez az esedékes menszi idejére szépen lassan elmúlt, nem is gondoltam terhességre, mígnem pont az esedékes menszi napján hányingerem nem lett a kutyám szagától. Itt állt össze a kép, és kezdtem gyanakodni.
2021. ápr. 13. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Az utcán sétálva megszédültem és enyhe hányingerem lett. Semmi egetrengető, pár perc volt. Ez kimaradt menzi előtt volt kb 5 nappal, 2 nap egymás után.

Azért maradt meg az emlék, mert nem vagyok szédölgős és ezt követően egyszer sem voltam rosszul terhesség alatt.

Szerintem ekkor kezdett el termelődni a hcg.

2021. ápr. 13. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
15hetes vagyok, és még mindig várom a terhes tüneteket....
2021. ápr. 13. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van, de az életben nem volt semmilyen terhestünetem. 😄
2021. ápr. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!