A méhszájat majd akkor nézik legközelebb, ha a CTG fájásokat mutat, vagy szülni megyek?
Figyelt kérdés
A 36. héten vett a doki kenetet, de azóta nem matatot lent. Most a 39. hétben vagyok.2008. dec. 5. 14:54
1/5 anonim válasza:
Szia! Nálunk minden nst után megvizsgál a doki nézi a méhszájat is!És nem attól függ, hogy az nst mutat e fájásokat vagy sem!Szerintem legközelebb ha mész kérd meg hogy nézzen meg!
40 hetes kismama
2/5 A kérdező kommentje:
Legutóbb, mikor voltam CTG-n, az orvost nem is láttam. A doki mellett lévő helyiségben, az aszisztense nézte nekem a CTG-t, vérnyomást, és a súlyomat.
2008. dec. 5. 15:10
3/5 anonim válasza:
Ez érdekes..én nem magán dokihoz járok hanem sztk rendelésre és az minden alkalommal a doki is megnéz... sőt általában az aszisztens is megkérdezi hogy akarom e a hogy a doki megnézzen..pedig mondom nincs fogadott dokim.. szerintem mondom ha legközelebb mész akkor kérd meg az aszisztenst hogy nézzen meg a doki!
4/5 anonim válasza:
Nekem is most már hetente nézi a méhszájat, mindig a CTG után. Esetleg kérdezz rá, azért jó azt tudni, hogy épp milyen a méhszáj.
39+1 hetes.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sincs fogadott orvosom, sztk-ba járok. Eddig amelyik nőgyógyászhoz jártam terhesgondozásra, az otthagyta az sztk-t és máshol magánprakszisba kezdett. Ezért, a főorvoshoz kell mennem a vizsgálatok miatt.
2008. dec. 5. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!