Hőemelkedés koraterhesen?
Sziasztok lányok! :)
6+5 hetes kismama vagyok, ma voltam orvosnál, minden a legnagyobb rendben. Szívhangot is hallottam! :) Viszont 3 napja folyamatosan magasabb a hőm, 37,1 körüli, nálam ilyen 36 a normál. Beszéltem a dokival erről, mondta, hogy teljesen normális.
Azért én aggódom egy picit. Semmilyen tünetem, gyengeségérzetem sincs.
Volt, aki így járt és tényleg csak a hormonok "szórakoztak"? :)
Nyilván ahány ház... de kicsit megnyugodnék, ha tapasztaltatok volna már ilyet Ti is :)
Köszönöm.
Mert úgy érzem felgyulladok :D és azért az nem lenne jó, ha magasabb lenne. :) de tegnap is és ma is csak 1-1× mértem l, úgyhogy nem feszültem rá, csak gondoltam utána járok :)
A progeszteron lehet a kulcsa akkor, pár napja külön kell szednem, volt egy kis rózsaszínes folyásom...
Köszi a segítséget! :)
Nekem 37,3 is volt. Ne aggódj emiatt, normális.
Ha a 38 fokot megközelíti (hónaljban mérve), akkor viszont valamit elkaptál valamit és paracetamol tartalmú lázcsillapítót vegyél be, mert attól lehet baja a babának. Amíg alacsonyabb, addig nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!