Milyen orvos Gyöngyösön Al ghaoui Nadim szülész-nőgyógyász?
Figyelt kérdés
tudja valaki a telefonszámát illetve a magánrendelésének árait, vagy mennyiért vállal egy szülést. köszi2008. dec. 5. 13:53
11/15 anonim válasza:
A legjobb nőgyógyász. Előtte voltam ket sztk orvosnál mind kettő megalázott... Ő nem. 8000 a vizfálat kenettel anélkül 7000,de nagyon megéri. Szakmailag 10/10 emberileg 10/10
13/15 A kérdező kommentje:
Végül ő lett az orvosom akkor 10 éve, és azota is hozzá járok! Csak ajánlom mindenkinek! Aki szidja az HAZUDIK nála lelkiismeretesebb és emberségesebb orvossal sosem találkoztam.
2019. szept. 20. 22:30
14/15 anonim válasza:
Vagy épp nem hazudik, hane, tapasztalatból beszél. Az emberek nem egyformák és nem is viselkednek mindenkivel egyformán.
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem aztán van tapasztalatom, sajnos nagyon sok nőgyogyasznal voltam. Egyik sem ért a nyomaba! Bár azzal egyetértek hogy van egyfajta szimpatia is..
2021. febr. 18. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!