Milyen orvos Gyöngyösön Al ghaoui Nadim szülész-nőgyógyász?
nem tudom mikori a tapasztalata annak a válaszadónak, aki azt írta, hogy ott biztos nem szülne, de én nemrégiben szültem és nagyon meg voltam elégedve, mind az orvosokkal, mind a nővérekkel
24 órás rooming-in van, azaz a baba bent van első pillanattól kezdve a mamával, de a csecsemős nővérek azonnal bejönnek, ha sír a baba és nem tudod megnyugtatni, és tényleg segítenek mindenben
semmi rosszat nem tudnék mondani
Al Ghaoui Nadin doktor úrról nem tudok nyilatkozni, de Pál Zoltán doktor úrról annál inkább. Én nála szültem meg az első babámat, de teljesen lekezelően bánt velem. Szerinte nincs beteg ember, nincs fájdalom. Szinte elvárta volna, hogy pisszenés nélkül csináljam végig a szülést. Aztán adtam neki 3 tábla különleges külföldi csokoládét, amit Spanyolországból hozattam. A csoki között pénz lapult, amit a doktor úr nem látott először. Mivel ott hagytam véletlenül a papírjaimat, visszafordultam (ez az ajándékozást követő percekben volt). Csak annyit hallottam, hogy ez a Pál Zoltán azt ecsetelgette az egyik nővérkének, hogy mit képzelek én magamról, hogy pár ilyen "sz.r" csokival elintézem...
Hát köszönöm szépen, nekem több nem kell a gyöngyösi kórházból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!