Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen orvos Dr. Al Ghaouin...

Milyen orvos Dr. Al Ghaouin Nadim Gyöngyösön? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 18:33
 1/7 Nikcsi ***** válasza:
En es batyam nala szulettunk 30 es 26 evvel ezelott, szoval tapasztalt orvos. :) Anyukam egyebkent teljesen elegedett volt vele akkor, friss tapasztalataim sajnos nincsenek.
2009. júl. 22. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm jár hozzá, teljesen meg vannak elégedve vele. Rosszat még nem hallottam róla. Egyébként még Dr. Hrabár Jenőt is ajánlják (én is :) )
2009. júl. 23. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudja valaki esetleg hogy Gyöngyösön mikor rendel, vagy hol van neki magánrendelője?
2009. júl. 23. 15:26
 4/7 Nikcsi ***** válasza:
En ugy tudom meg van neki Salgotarjanban is a Merleg uton, a Madach Imre Gimnaziummal szemben.
2009. júl. 24. 21:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Gyöngyösön nincs neki magánrendelője? Vagy a kórházban mikor rendel ő?
2009. júl. 25. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én Csépány Adiennt ajánlanám. Nem azért,mert Nadim nem jó orvos! Őt nem ismerem. De Adriennt igen. Nagyon emberséges, empatikus, ami ugye nem nehéz, hiszen nő.Mindent! meg lehet vele beszélni, teljesen másképp, mint egy pasi dokival.
2009. júl. 30. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pedig Dr. Hrabár Jenőt ajánlanám. Nagyon sok ismerősöm jár hozzá, mindenki teljesen meg van vele elégedve, jó orvosnak és jó embernek tartják.
2009. júl. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!