Luca,Olívia,Flóra,Panni,Eleona?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok ezek közül?Szerintetek melyik illik a legjobban a Mártonits családnévhez?2021. ápr. 11. 09:48
13/24 A kérdező kommentje:
álljon már le aki mindenkit lepontoz
2021. ápr. 11. 11:13
14/24 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Luca passzol hozzá a legjobban
15/24 anonim válasza:
Luca,Olívia,Flóra.
Ezek mind olyan nevek, amiket egy felnőtt nő is büszkén viselhet. A Panni 40 évesen, egy hivatalos iraton hülyén fog kinézni, mindenki azt hiszi majd, hogy csak becenév, mehet majd a magyarázkodás. Az Eleona pedig fura, mintha egy kisgyerek nem tudná kimondani, hogy Eleonóra.
16/24 anonim válasza:
Az első három közül mindegyiket simán adnám, mert szép nevek.
A Panni nekem így anyakönyvezve komolytalan. Nem adnék becenevet a gyerekemnek, csak is valami kerekebb, komolyabb alakban: Panna.
Az Eleona nevet még életemben nem hallottam, és nem is találtam sehol. Helyette inkább Eleonórát, Leonórát, Leonát vagy Elenát adnék.
19/24 Salilala válasza:
Szerintem az Olívia - plusz ezt: ,,A Panni nekem így anyakönyvezve komolytalan. Nem adnék becenevet a gyerekemnek, csak is valami kerekebb, komolyabb alakban: Panna." adom. A Panna is nagyon szép lenne.
20/24 anonim válasza:
Nekem a Flóra tetszik hozzá legjobban, de a többi is szép:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!