7 hetesen mekkora a babóci? Válaszolnátok légyszi néhány kérdésre?
Clr az ülőmagasság. Azaz a feje búbjától a fenekéig bezárólag a baba hossza. Többi kérdésre nem tudok válaszolni most hirtelen, már olyan régen voltam 7 hetes terhes :)
Google-ba beütöd, hogy 7 hetes magzat, sok képet, szöveget és videot is találsz.
Nekem 7 hetesen 9,2 mm-es volt a babó.
Először 8 mm volt, a kórházi uh-on, négy nap múlva mentem a dokimhoz (addig szabin volt) és ő is megnézte, és ott már 9,2 mm volt. Az előzőnél belemérték a szikhólyagot is.
Ilyenkor még olyan aprócska, nem kell megijedni, ha "nem felel meg a táblázatoknak". :)
Kellemes babavárást! :)
7 hetesen 6 mm volt a crl, élénk szívműködéssel.Nekem csak ennyi volt a papíromon.Aztán 10 hetesre visszahívtak,hogy biztosan tudjuk a 12.hetet.10 hetesen CRL már 27,4 mm volt , a fej(BPD)(két halánték közötti távolság.11,7mm.Hát akkor ezeket mérték.
25 h km
Ilyenkor már nem nagyon mérnek petezsákot, csak az embriót. A méhnyálkahártyát nekem nem mérték egyszer sem.
7 hét 1 naposan 8,4mm volt a CRL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!