Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ultrahangon a babám bal...

Az ultrahangon a babám bal kamrájában hyperechogen papilláris izmot találtak. Más eltérés nem volt, de nagyon izgulok, mert nem olvastam túl jókat erről az eltérésről.20 hetes vagyok, kisfiút várok. Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Amig nem mondják, addig szerintem semmi okod az aggodalomra!

Nekem is volt és eltűnt, legalábbis a legutóbbi uh-n már nem mondták, hogy ott lenne.

Amugy ez egy kis eltérés és nagyon gyakran előfordul.

21 hetes

2008. dec. 5. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.Az orvos mit mondott ez mit jelent?
2008. dec. 5. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ez gyakran előfordul, de később felszívódhat és nem kell vele foglalkozni. A neten olvastam, hogy ez is utalhat kromoszóma rendellenességre, ezért ijedtem meg. Már kár volt utána olvasni.
2008. dec. 5. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,tényleg felszivódhat.Sok olyan estet hallottam,hogy találnak egy kis cisztát és felszivodik.Itt is elég sokat olvastam.Ugyhogy kitartás.Ne idegeskedj,biztoss semmi baj sincs!29 hetes.
2008. dec. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!