Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tetszik neki a pocakom?

Miért nem tetszik neki a pocakom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 hetesek vagyunk és már kezd növögetni elég látványosan a hasam, de a férjemnek nem nagyon tetszik:( azt mondja nagyon szeret engem, és a babát, de a nagy pocak neki nem jön be...mindig úgy kell kérnem hogy simogassa, mert magától sose kezdené el... másnak is volt ilyen? és aztán esetleg hozzászokott a férj?
2008. dec. 5. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha kimondja hogy nem tettszik neki akkor az tőle nagyon csúnya dolog!-de....idővel megfog vele barátkozni.még neki is új és ismeretlen az egész!nálunk szerencsére nem volt ilyen!
2008. dec. 5. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit furcsa. Nem tetszés kérdése a terhesség, sőt ha a férj tudja hogy ott ahol növekszik a pocakod ott növöget a kisbabátok is az még szeretetre méltóbb. Érdekes ember lehet a párod.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajna vannak pasik,akik így fogják fel és ez azért hülyeség a részéről,mert nem azért nagy a pocakod,mert simán meghíztál,hanem mert a babócának kell a hely és ez nagy különbség.Szerintem egyelőre ne foglalkozz ezzel,majd ha már lehet érezni,hogy mocorog és a párod is érezni fogja,hogy ott bent egy babuci rugdalózik,remélhetőleg megváltozik a véleménye.Boldog babavárást!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első közös 4D amin már jól látszik a kismanó, sokat lendíthet az ügyön. :)

Olyan 24 hetesen már egész szép képet mutatnak magukról:)

Nekünk is az első UH hozta meg ezt az apás érzést, azóta el se lehet hesegetni a kezét (persze nem is akarom)

Kitartást bele fog jönni!

34 hetes hóember

5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon várja a babát, beszél hozzá stb., csak szerintem fura neki látni hogy változik a testem, ismeretlen még neki is - első babánk - én meg imádom hogy már nő a hasam :))
2008. dec. 5. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha már mocorog a pici , amit ő is érezhet akkor meg-meg simogatja. Az én párom se simogadta magától a pocim, csak ha szóltam és odatettem a kezét ahol érezheti , 3 gyerekünk van mindedjiknél így volt , de engem nem zavart , csak most gondoltam rá hogy te írtad.Simogatott engem , (most is simogat)de a pocim csak akkor ha én tettem rá a kezét!
2008. dec. 5. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknél! Elöző vagyok most látom , hogy milyen pocsékul írtam.Ja és még annyi ettől még nem szeret kevésbé a párod!
2008. dec. 5. 10:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és mindenkinek Boldog Babavárást-Babázást kívánok!
2008. dec. 5. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Minden férfi máshogy éli meg a terhességet... Az, hogy ő nem szereti a nagy hasú nőket az egy dolog, mond el neki, hogy az nem háj... és nagyon gyorsan el fog tűnni.:)

Adj neki egy pici időt, egy hónap, és majd élvezni fogja a hullámzó pocakod:)Kitartást

Nálunk én sunyi módon pocakosodok, vannak napok mikor estére jobban puffadok, nagyobb a pocim. A párom csak megjegyzi, hogy ugye a szülés után újra szépike (értsd alatta lapos hasú vékonyság) leszek...

Ezen kívül ugyan úgy szépnek kívánatosnak tart, csak most valahogy más miatt... növekvő poci:)

Egy aranyos történet: Bababolt kismamaruha részleg, alsó ruházati rész, ahol egy nagy pocakos próbababa volt, a párom rám a babára megint rám megint a babára nézet és elképedve kezdet mutogatva hadonászva "hápogni" belegondolt mekkora leszek... Végül annyit mondott, hogy ez ugye el fog múlni?

2008. dec. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!