20 hetes terhes vagyok, és a védőnőm szerint baj, hogy még nem érzem mozogni a babámat! Jól rám ijesztett. A lepény a mellső falon tapad, ez számít valamit ilyen tekintetben?
És azt is mondta, hogy figyeljek oda jobban magamra, akkor majd biztosan érezni fogom. Mintha nem figyelnék oda eléggé!!!
A múlt héten voltunk 4D-n és minden rendben volt, akkor láthattam, hogy odabenn nagyon aktív a a picúr! De miért nem érzem??? Tényleg baj? Dokihoz majd csak 3 hét múlva kell menni!
Dehogy baj!
Van aki csak a 22. héten érzi először, nyugodj meg!!!
A védőnőd meg pupák, nem értem miért kell ijesztgetnie!
Kitartás hamarosan érezni fogod ŐT!
Szia!
Én sokszor voltam vele,hogy nem is éreztem,de fekve figyeltem a pocakom és mozgott elég rendesen.Szerintem próbáld ki és ne aggódj!
szia!
nekem még a 36.héten is volt h nem éreztem,csak látványos volt ahogy mozog,mert kitolta a kisfenekét és a talpát,érdekes formáju volt akkor a pocim,de nem éreztem,mikor helyezkedett el ugy.
Jó fej védőnőd van, mit ijesztget téged :(
Van ismerősöm, aki a 22.héten érezte először a babácskáját.
Nyugodj meg, nemsokára érezni fogod te is!
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, igyekszem megnyugodni!
Mindenkinek jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!