Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma nagyon rám ijesztett a...

Ma nagyon rám ijesztett a védőnő. Szerintetek baj lehet a lányommal?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a két éves vizsgálaton,és volt egy kérdés,hogy 10 cm-nél közelebbről szokta-e nézni a könyvet,meg a lapot,amikor rajzol.Én meg mondtam,hogy álltalában nem,de azért elő szokott fordulni,hogy amikor rajzol,akkor elég közel hajol a laphoz,de akkor rá szoktam szólni,hogy ne,mert elromlik a szeme,és akkor távolabb emeli a fejét.A védőnő meg vágott rá egy pofát,aztán nem mondott semmit.Már amugy is a hócipőm tele van ezzel a két bunkó védőnővel.Szerintetek baj lehet a szemével?Vagy más két éves is csinál ilyent?
2010. szept. 15. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ezt neked kell látni,hogy otthon miket csinál, mire hogyan reagál, hogy rajzol, honnan nézi a dolgokat meg ilyesmi. Otthon esetleg te is tesztelheted a szemét,ha nem vagy nyugodt. Hogy közelről mutogatsz neki tárgyakat és felismeri e,majd más sorrendben messziről is...

De elviheted szemvizsgálatra is, ahol kiderül mi a helyzet.

2010. szept. 15. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Így már sose tudod meg, mire gondolt akkor a védőnőd, akkor kellett volna rákérdezni, hogy "miért vág arcokat"? Ezzel neked nem segít, márpedig a védőnő dolga az, hogy segítsen és ne arcokat vágjon. Lehet csak szimplán bunkó, nem Veletek van baj.

Szemésznél voltatok egy éves korában? Küldött tovább az orvos valaha is?

Tapasztalatom szerint a védőnők többször ártanak, mint használnak.

Kivéve a nagyon elmaradott, szegény családoknál, ahol minden segítség, segítség, mert őrületes dolgokat csinálnak a szülők (2 hónaposnak sport szelet), de ez már más téma.

2010. szept. 15. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a legegyszerűbb, ha elviszed szemészetre. Nálunk tegnap volt a doki és mondta, hogy évente vigyük a gyerekeket szemészhez. Hozzáteszem, nálunk mindenki szemüveges a családban.

2010. szept. 15. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is vidd el a szemészetre. Ha szemüveget kapna, az sem tragédia, a lényeg, hogy Te se fogd fel annak.

Az én fiam 3 éves kora óta szemüveges, nem okozott neki problémát, első perctől hordja.

2010. szept. 15. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!