Volt olyan, hogy kisebbnek becsülték a babát, és nagyobb súllyal született? Vagy inkább ez forditva igaz?
Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 06:08
1/6 anonim válasza:
Nekem az első babámat a szülés előttinapon 3400g-ra becsülték és másnap 3250g-mal született.
2/6 anonim válasza:
Talán 10%-ot mondanak lefelé is és fölfelé is amennyit tévedhet az UH.Ez egy normál nagyságú magzatnál 30 dkg is lehet.Nekem szülés előtt 2 nappal a Doki azt mondta 2500 gr,ehelyett 3600 gr-al született!Attól függ milyen pontosan vannak lemérve a baba méretei,és azok alapján a gépek átlagot számítanak.Így lehetett Nekem,hogy a rosszul lemért adatok ilyen fals eredményt adtak!
3/6 anonim válasza:
nálunk a doki mondta hogy jó ha lesz 2 kiló.szülésnél 2860 gr lett.a doki is kiakadt!
4/6 anonim válasza:
Szió!Nekem szülés előtt egy nappal becsülték 3000rm-ra!
Másnap megszületett 38000gr-mal!
Ez csak egy hozzávetőleges becslés!
5/6 anonim válasza:
Általában kisebb súlyt becsültek. Első kislányomnál a szülés előtti napon 2900 g-ot becsültek és 3500 g lett.
6/6 anonim válasza:
Szia. Nekem szülés előtt 3600 grammot becsültek, és 4500 gramm lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!