Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a szülés előtti pár hétben,...

Rekcsuu17 kérdése:

Ha a szülés előtti pár hétben, vagy a szülést követően derülne ki a babátokról, hogy nagyon beteg, akkor mit tennétek? (lehet ez akár sejthetően szellemi, fejlődési rendellenesség, ami nagyon látványos..) vagy melyik az elviselhetőbb?

Figyelt kérdés
A mai napon ez a kérdés foglalkoztatott nagyon. Nem tudom be tudnám-e vállalni. Persze az enyém igen, bennem fejlődött, szeretem.. De ki tudja mi a jó döntés.. Vélemények?

2021. márc. 31. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

ha olyan betegsége lenne, amit én nem tudok 100%osan úgy ellátni, együtt élni vele, hogy neki a legjobb legyen, akkor keresnék egy nagyon spéci bentlakásos otthont. Ha olyan, hogy babakorában még megfelelően fejlődik és csak utána jön elő, akkor is be kell látni, ha eljön az a pont, hogy nem bírod tovább megfelelően ellátni otthon. Akkor is keresnék egy bentlakást. És rendszeresen, akár naponta mennék, de van az a helyzet (sajnos látom a környezetemben) ahol olyan nagy feladat a nagyobb gondozása, hogy neki is, a tesónak is és a családnak is jobb, hogy szakértő kezekben van a gyerkőc. Ott is folyamatos volt a leépülés, amíg lehetett, otthon ellátták, de be kell látni, van egy pont, amikor már nem megy.

Le nem mondtam volna róla, az enyém, megszültem, megszületett, onnantól felelős vagyok érte. De van az a helyzet, amikor az a jobb, ha hozzáértőkre bízzuk

2021. márc. 31. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Boros Csaba, (Rwpublic) most adta intézetbe a fiát (26 éves a fiú, szellemi fogyatékos). Gondozták,amíg tudták. De ez ilyen sajnos. A felnőtt fogyatékosokkal sokkal nehezebb. Nagyon sok agresszív lesz, főleg a Down kórosok (ezt nem nagyon reklámozzák sajnos).

[link]

2021. márc. 31. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam. *Republic
2021. márc. 31. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:
12-es..igen ez sem lehetett egyszerű, de megértem a döntést!
2021. ápr. 1. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!