Szerintetek az normális ha...?
Figyelt kérdés
...egy 18 éves lány (barátnőm ismerőse) teherbe esik, és megtartja a babát ahelyett hogy tovább tanulna? Azért érdekel a kérdés, mert 18 éves, és félig meddig már nem az anyja dönt hogy mit csináljon.
+ nem akarta hogy teherbe essen, “véletlenül” történt meg.
2021. márc. 29. 19:16
1/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az az ő döntése, de szerintem akkor is egy kicsit fura
2021. márc. 29. 19:17
2/15 anonim válasza:
Sosem az anyja dönt, hogy mit csináljon, mert abortuszra senki sem kényszerítheti. 18 évesen meg szerintem épp akkora vegolyassal lehet meg rá mint 17 évesen.
Amúgy de nekem fura.
3/15 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy ilyen szinten van, hogy "véletlen" teherbe esik. Az ilyen gyerekek sorsa meg van pecsételve.
4/15 anonim válasza:
Ja, furcsa dolog sajnos a mai világban a lelkiismeret.
5/15 anonim válasza:
Igen, normális.
Hamar fel kell nőnie.❤️
7/15 anonim válasza:
Ha szerencséje van, akkor a szülei támogatják a döntését és anyagilag is, mivel gondolom még nem doglozik. Az apuka ha szintén ilyen korú, akkor hát neki is lesznek kötelességei.
8/15 anonim válasza:
Normális és felelősségteljes, ha már "bakizott". Simán el tud bármit érni még az életben, csak picit több melóval.
9/15 anonim válasza:
Persze hogy normális. Egy véletlen babát is lehet szeretni. Ha ő minden tekintetben késznek érzi magát a feladatra, akkor szerintem nincs ezzel gond. Később is tanulhat majd, ha szeretne, de amúgy sem kell mindenkinek egyetemre menni.
10/15 anonim válasza:
Ez lenne a normális, nem a saját felelőtlenségük miatti öldöklés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!