Mielőtt beadatom a covid védőoltást, kell csinaltatni ellenanyag szűrést?
Ha nem vagy hazug, akkor bizonyítsd az állításod.
Az ilyen kijelentésekkel veszélyezteted több ember életét is, mert az ilyen idebiggyesztett fél mondatokat elhiszik és nem mennek el oltatni..
Nekem meg SOTEhoz tartozó terhes ismerősöm ment el a bejelentés napján, mert előtte pár héttel temette anyját és apját is covid miatt, és azt mondta ő inkább végig várja a sort, de oltsák be. Beoltották még aznap (28 hetes), és az égvilágon semmi baja. Ő mondjuk előtte nem tesztelt, de otthon van amióta terhes, eléggé fél már. Direkt kérdeztem, még hőemelkedése se lett. Nagyon öreg beteg nagyszüleimet is oltották, fiatal rizikó csoportos barátaimat is, senkinek se volt semmi baja oltás után, még láza se. Külföldön élő terhes barátnőm se lett rosszul, ő is megkapta már.
Covidos vírustagadó vagy oltás ellenes halottról viszont sajnos sokkal többet tudnék felsorolni, mint szeretnék...
Én többet is tudok aki rá pár napra meghalt
De covidosat sajnos sokkal többet.
Én írtam a kismamát
Azt hiszem pénteken halt meg vagy szombaton.
Oltásánál nyilván nem voltam jelen.
Munkatàrsak mondták, hogy már be volt oltva.
Én személy szerint találkoztam olyannal, hogy szívinfarktusos betegre kerte a kórház h hagy írják rá a covidot több a pénz utána.
( 1. Hullámban)
Tehát a hírekkel szkeptikus vagyok, de a saját tapasztalataim teljesen elégnek bizonyul arra, hogy tartsak tőle.
És magam is oltakozzak.
Most kaptam zöld utat, mert szoptatok, eddig ellenjavallta az orvosom a hiányos információk miatt.
15 én is eüs vagyok és tapasztalatból mondtam, hogy több tünetmentes vírushordózónál problémát okozott, hogy ráoltottak... Ettől még az oltás mellett vagyok és igen, aki teheti adassa be.
Az nem igaz, hogy a Pfizer nem okoz lázat, én a második után nagyon lázas voltam 1 napig, de kismamáknál épp ezért csak 1 adagot adnak be a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!