Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megkaptam az első nagy laborom...

Megkaptam az első nagy laborom és van 2 adat ami nem tetszik esetleg találkoztatok ilyennel? (Ellenanyag D vitamin) hszbe bemásolom!

Figyelt kérdés

Első a D vitamin: 50 alatt hiány, 50-75 között elégtelen, 75 felett jó.. na nekem 37... szóval gondolom el kene kezdeni D vitamint szedni...

A másik ellenanyag termelés:

Vercsoport: B pozitív

Direkt combs: negatív

Ellenanyag enzim: POZITÍV (+++/++/+++) ez az ami aggaszt

Ellenanyag combs : negatív

A dokim holnap dolgozik csak akkor tudom megkérdezni sajnos.

2021. márc. 25. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pozitív. Havonta ellenőrzik.
2021. márc. 25. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is pluszos vércsoport vagyok. De nem aggódik rajta a nőgyógyász. Első
2021. márc. 25. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Esetleg kezdjek el D vitamint szedni? 1 hét múlva megyek csak a dokimhoz, csak ne legyen addig baj a hiànyból.
2021. márc. 25. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
D-vitamint nyugodtan kezdd el, de eddig nem szedtél? Nem csak terheseknek, mindenkinek ajánlott napi 2000 NE november elejétől tavaszig, és nyáron is ha sose megy a napra. Ezt mindenféle labor nélkül is javasolják, ugyanis télen a mi égövünkön túl laposan süt a nap és még a verőfényes téli napokon se termelődik D-vitamin. Mindenkinek hiánya lesz tavaszra. Arra figyelj, hogy a vitaminos dobozon az lesz, hogy talán 200 NE az ajánlott, de az már elavult, évek óta 2000 az ajánlott (sőt terheseknek talán 4000, azt nem néztem most).
2021. márc. 25. 14:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem szedtem, “csak” Femibion terhes vitamint. De ezek

Szerint az nem elegendő, hiába van benne. Felhívtam a nőgyógyászom,

Mondta kezdjem el már ma 3000-4000 dózist nyugodtan.

2021. márc. 25. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem, hogy tavaly óta már mindenki szedi a D-vitamint, mert a koronának hála, kapott egy kis reklámot. De az külön meglepő, hogy a nőgyógyászod nem mondta már az elején, nekünk már a babatervezésnél felírta a háromezrest, hogy ezt mostantól folyamatosan, télen-nyáron. Azóta én is váltottam olyanra, amiben 4000 NE van és van benne K2-vitamin is, hogy még véletlenül se okozzon érelmeszesedést. Privátban intézted a laborod? Mert nekem a háziorvos azt mondta, hogy D-vitamint csak privátban lehet nézetni. Egy éve nézettem és akkor 155 volt. Terhesvitaminokban - a GAL kivételével - homeopátiás mennyiségű D-vitamin van, K meg általában nincs is. Persze az ilyen röhejes mennyiségű D-hez nem is kell.
2021. márc. 27. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
D-vitamin szintet csak szakorvos kerhet (pl. Nogyogyasz is), vagy maganba nezeted.
2021. márc. 28. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!