Megkaptam az első nagy laborom és van 2 adat ami nem tetszik esetleg találkoztatok ilyennel? (Ellenanyag D vitamin) hszbe bemásolom!
Figyelt kérdés
Első a D vitamin: 50 alatt hiány, 50-75 között elégtelen, 75 felett jó.. na nekem 37... szóval gondolom el kene kezdeni D vitamint szedni...
A másik ellenanyag termelés:
Vercsoport: B pozitív
Direkt combs: negatív
Ellenanyag enzim: POZITÍV (+++/++/+++) ez az ami aggaszt
Ellenanyag combs : negatív
A dokim holnap dolgozik csak akkor tudom megkérdezni sajnos.
2021. márc. 25. 12:36
1/7 anonim válasza:
Nekem is pozitív. Havonta ellenőrzik.
2/7 anonim válasza:
Én is pluszos vércsoport vagyok. De nem aggódik rajta a nőgyógyász. Első
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Esetleg kezdjek el D vitamint szedni? 1 hét múlva megyek csak a dokimhoz, csak ne legyen addig baj a hiànyból.
2021. márc. 25. 12:58
4/7 anonim válasza:
D-vitamint nyugodtan kezdd el, de eddig nem szedtél? Nem csak terheseknek, mindenkinek ajánlott napi 2000 NE november elejétől tavaszig, és nyáron is ha sose megy a napra. Ezt mindenféle labor nélkül is javasolják, ugyanis télen a mi égövünkön túl laposan süt a nap és még a verőfényes téli napokon se termelődik D-vitamin. Mindenkinek hiánya lesz tavaszra. Arra figyelj, hogy a vitaminos dobozon az lesz, hogy talán 200 NE az ajánlott, de az már elavult, évek óta 2000 az ajánlott (sőt terheseknek talán 4000, azt nem néztem most).
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szedtem, “csak” Femibion terhes vitamint. De ezek
Szerint az nem elegendő, hiába van benne. Felhívtam a nőgyógyászom,
Mondta kezdjem el már ma 3000-4000 dózist nyugodtan.
2021. márc. 25. 14:22
6/7 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy tavaly óta már mindenki szedi a D-vitamint, mert a koronának hála, kapott egy kis reklámot. De az külön meglepő, hogy a nőgyógyászod nem mondta már az elején, nekünk már a babatervezésnél felírta a háromezrest, hogy ezt mostantól folyamatosan, télen-nyáron. Azóta én is váltottam olyanra, amiben 4000 NE van és van benne K2-vitamin is, hogy még véletlenül se okozzon érelmeszesedést. Privátban intézted a laborod? Mert nekem a háziorvos azt mondta, hogy D-vitamint csak privátban lehet nézetni. Egy éve nézettem és akkor 155 volt. Terhesvitaminokban - a GAL kivételével - homeopátiás mennyiségű D-vitamin van, K meg általában nincs is. Persze az ilyen röhejes mennyiségű D-hez nem is kell.
7/7 anonim válasza:
D-vitamin szintet csak szakorvos kerhet (pl. Nogyogyasz is), vagy maganba nezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!