Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ringatózó magzat mozgás?

Ringatózó magzat mozgás?

Figyelt kérdés
Hintáztatna a fejét gyorsan olyan érzés, de nem csuklás. Volt e valakinek? Lett e valami baj?

2021. márc. 28. 21:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Te jó ég... 🙄
2021. márc. 28. 21:44
 2/14 A kérdező kommentje:
A válaszodra nem vagyok kiváncsi csak ha hasznos , de ennek semmi értelmi
2021. márc. 28. 21:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon félek mikor ugy mozog hogy mégis miért..
2021. márc. 28. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

2 napon belül ez már legalább a 3.kérdés amit felteszel erről... Hívd fel az orvosod vagy menj be az ügyeletre, ha attól megnyugszol.

Egyébként a babák különbnél különbebb pozíciókat produkálnak. Ha mozog nem vérzel, nem görcsölsz nincs gond

2021. márc. 28. 22:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Szia tudom. Orvosom csak kedden fogad. kórházba nem szeretnék ezért menni mert mozog:) csak hát érdekel hátha többen irnak rá és megnyugszok. :( szeretnék megbizonyosodni keddig róla hogy mégis mi ez ha ez nektek nem gond:) felhívni hívtam és azt mondták nem tudja még ilyenről nem hallot (sestra mondta) nem a dokival beszéltem vele csak kedden tudok sajnos:(
2021. márc. 28. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia...nekem is van hogy hasonlóan mozog mint amit leírtál.A babával minden rendben úgyhogy próbálok ezzel nem foglalkozni :)

Hány hetes vagy?

33 hkm

2021. márc. 28. 22:56
 7/14 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok :) remélem nem baj nekünk. De azért néha félek ,hogy valami gond van odabent fuldoklik vagy idegrászkodás. Nem tudom de remélem hogy normális😯😯😣❤
2021. márc. 28. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezeken parázok.Megkérdeztem a dokit de nem tudott rá válaszolni mert én rángatózásnak írtam le de a helyes megfogalmazás az ahogyan te leírtad.Bár majdnem 36 hetes leszek mire megyek megint de ha gondolod rákérdezek mégegyszer ha nem felejtem el.

Vagy esetleg addig ha te mész és megkérdezted megköszönném ha írnál hogy mit mondtak Neked.

Hol fogsz szülni?

2021. márc. 28. 23:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék ha rákérdeznél hogy a te dokid mit mond :) igen én kedden megkérdezem és megírom ide hogy mit mondott :)
2021. márc. 29. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Figyeld meg milyen testhelyzetben csinálja. Az én babám időnként reklamál ha nem jó neki ahogy fekszem éppen. De amíg mozog nincs semmi baj.

Nincs esetleg szívhang figyelőd? Én azzal a mozgásait is meg tudom hallgatni. Sőt, egyszer felvettem a csuklását. 🤗

32 hkm

2021. márc. 29. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!