Terhesség alatt nektek milyen vitamin/vitaminok váltak be és miket szedtetek?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok. Femibion 1, Folsav 3mg, Nővér(cékla alapú) és Magnerot amit szedek.2021. márc. 28. 19:40
1/8 anonim válasza:
Gravidat és folsavat plusz magneziumot szedtem. Teljesen jó volt a verkepem végig.
2/8 anonim válasza:
Femibion és d vitamin, utóbbit terhességtől függetlenül, mert kicsit alacsony a d vitamin szintem (teherbeesés előtt derült még ki). Magnéziumot akkor szoktam bevenni, ha kicsit görcsöl a vádlim, de ez kb kéthetente egyszer van.
3/8 anonim válasza:
Gravida-t, magnéziumot, kalcium+D-vitamint, vasat.
4/8 anonim válasza:
C, D vitamin, magnézium, Kálcium.
5/8 anonim válasza:
Gravida, magneB6, c vitamin (500-as), d vitamin, első trimeszterben folsav, másodiktól omega3.
6/8 anonim válasza:
Ladeevit terhesvitamint, D vitamint szedek. Hányós időszakban b6 vitamint szedtem. Plusz mio inozitolt iszok. Magnéziumot csak akkor szoktam amikor görcsölök.
7/8 anonim válasza:
Femibion. Magnezium.tozegafonya kapszula c vitamin
8/8 anonim válasza:
Én csak Gravida Optimát szedtem már a babatervezéstől kezdve végig. A vérképem nekem is mindig tökéletes volt. De persze az étkezésre is odafigyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!