Azok akik nem komplett terhes vitamint szednek, hanem külön-külön szednek bizonyos vitaminokat, ti miket szedtek?
En kalciumot, d, c vitamint, folsavat és vasat szedtem. Meg ugye magneziumot, az alap volt.
Azért ezeket, mert a vérvétel alapján azt mondta az orvos, hogy ezeket szedjem. Hiába szedtem a komplexet, ha ezekre volt szükségem pluszba, másra meg nem.
Nekem így néz ki a napom: reggeli után 1000 mg C-vitamin + 2000 NE D-vitamin.
Ebéd után 1 szem Calivita Full Spectrum multivitamin + 1 szem omega 3 kapszula.
Valamikor estefelé folsav. Magnézium-citrát szükség szerint, illetve amikor eszembe jut, bedobok egy kálcium-citrátot is.
Azért nem szedek komplex terhesvitamint, mert szerintem átverés. Alig van bennük vitamin/ásványi anyag, ami van, az is kis mennyiségben. Az egyetlen, ami pozitív, az az, hogy némelyikben nem sima folsav van, hanem folát. De ezen kívül ennyi. Azelőtt is ezeket szedtem, folsavat leszámítva, edzés mellé, ezután se gondoltam másképp. Orvossal egyeztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!