Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Farkaséhség? Mással is van/vol...

Farkaséhség? Mással is van/volt ilyen?

Figyelt kérdés
16 hetes és 4 napos terhes vagyok. Kb mióta átléptem a 16.hetet hihetetlen fáradság és éhségérzet tör rám. Állandóan tudnék enni ebben a pár napban. Nincs nassolhatnékom, hanem éhesnek érzem magam. Ijesztő, mert eddig semmi ilyen problémám nem volt. Mással is volt így? Esetleg kis idő múlva átmehet ez rajtam?
2021. márc. 28. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen 1-2 hétig, aztán szerencsére elmúlt.
2021. márc. 28. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem végig ez volt. Hajnal 2kor is arra ébredtem állandóan, hogy úgy korog a gyomrom, hogy nem tudok tőle visszaaludni. Nem voltam kívánós, hanem éhes. Végig. De ez nem azt jelenti, hogy nálad is így lesz.
2021. márc. 28. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbálok terhességhez mérten a lehető "legdiétásabban" elkészíteni mindent, mert egyébként is iszonyatosan hízékony vagyok, de mióta gyermeket várok, még jobban. 16 hetes múltam de már 8 kilót híztam.
2021. márc. 28. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor kb.1 liter víz elfogyasztása elmulasztotta. De volt, hogy jó nagy adagot ettem. Szerencsére elmúlt, de nekem a víz tenyleg sokat segített! :)
2021. márc. 29. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
2021. márc. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!