Tényleg van olyan, hogy a túl sok vitamintól beteg gyerek született?
Figyelt kérdés
És ha igen, mi volt ez a betegség?2021. márc. 27. 09:56
1/11 anonim válasza:
A magzat csak annyi vitamint vesz el amire szüksége van. Azért kell szedni, hogy az anyukának ne legyen hiánya
2/11 anonim válasza:
Igen. Tobb vitamin, a zsirban oldodoak felhalmozodhatnak az anyai szervezetben, es magzati fejlodesi rendellenesseget okozhatnak. Az A-vitamin tuladagolasa peldaul tipikusan ez a helyzet.
4/11 A kérdező kommentje:
Az A vitamint több helyen is olvastam, de mit okoz? Amúgy arra figyelek, annyit szedek mint ami a terhesvitaminban is van.
2021. márc. 27. 13:25
5/11 anonim válasza:
3-as vagyok köszi a lepontozást. Pl egy ismerősömnek fogyatékos gyereke született, nem tud beszélni és járni sem. Az Elevitet szedte, amiben akkor még sokkal több A vitamin volt, a kelleténél.
6/11 anonim válasza:
Igen mert vitamin szedés nélkül még soha nem született fogyatékos gyerek🤦🤦🤦🤦
7/11 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit se le, se fel 🤷🏽♀️
2021. márc. 27. 19:20
8/11 anonim válasza:
A túlzott A vitamin a látást befolyásolja. Ezért nem javasolják sok helyen a máj fogyasztást (masütt meg azt mondják,hogy heti egyszer belefér, szóval döntse el mindenki maga)
De sima terhes vitamintól nem lesz semmi gond 👍🏻👍🏻
9/11 anonim válasza:
A, D, E és K vitamint lehet túladagolni egyébként.
Terhesség alatt tényleg vigyázni kell az A vitaminnal. De a mostani terhesvitaminok pont elég A vitamint tartalmaznak. A lényeg, hogy annál többet a biztonság kedvéért már ne nagyon vigyél be a szervezetedbe.
10/11 anonim válasza:
Én is Elevitet szedtem, és a 16 éves fiam kitűnő egészségnek örvend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!