Terhességi babonák! Mennyire igaz, hogy terhesség alatt ha ijedelemből megérinted az arcod, akkor foltos lesz a gyerek?
Figyelt kérdés
Ma volt egy nem kellemes élményem és mindkét kezemmel az arcomhoz kaptam. :( igazából nem ijedelemből, hanem orvosi kezelésen voltam és olyan fájdalmas volt, hogy mindkét kezemet az arcomhoz nyomtam és úgy próbáltam elviselni a fájdalmat. Lehet nyoma az ilyen eseteknek a babán, nem tudom, valami folt formájában a bőrén? Hallottam valami ehhez kapcsolódó babonát, de nem vagyok benne biztos hogy így hangzott-e.2021. márc. 18. 15:11
1/7 anonim válasza:
Egy kicsit gondolkozz, mikor mondjuk mosakszol, akkor is hozzáérsz az arcodhoz, aztán mégsem lesz foltos a gyerek. Meg gondolj bele, miért lenne foltos attól, hogy a tőle kb fél méterre levő arcodhoz hozzáérsz? Ő a méhedben van, semmi köze az arcodhoz, attól lesz baja ha mondjuk iszol vagy drogozol, mert az a vérrel együtt hozzá is eljut. Szerintem inkább az orvosnak higgy, mint a népi "bölcsességeknek"
2/7 anonim válasza:
Dehogy lehet nyoma, miért lenne?
Gondold végig racionálisan a dolgokat, mielőtt aggódni kezdenél.
3/7 anonim válasza:
Miért kell az ilyen hülyéknek gyereket vállalni? Magyarázd már el hogy gondoltad, mitől látszódna bármi ilyesmi a gyereken? Vagy csak trollkodsz?
4/7 anonim válasza:
Szomorú, hogy minden hülye szaporodik
5/7 anonim válasza:
Sőt, ha szemüveges vagy akkor szemuvegesen születik majd a babád! A nagymamamnal is így volt, anyukám úgy született már, szóval főleg női ágon öröklődik, de ha mindketten szemuvegesek vagytok akkor nagyobb az esély! 5D babamozin nálunk is már látták a kis szemuvegkezdemenyt.
6/7 anonim válasza:
Ne hallgass a rosszindulatú kommentelőkre, nem kell velük foglalkozni.
Nekem van egy macskám, többen figyelmeztettek, hogy ha sokat simogatom, macskafarokkal fog születni a babám, de nem hallgattam rájuk :( De mikor megszületett a fiam, tényleg ott volt a macskafarok a fenekén :(
7/7 anonim válasza:
6-os tudnál egy képet küldeni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!