Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 3 napja kesett, megjott ,...

Ha 3 napja kesett, megjott , viszont csak kicsi barnazas volt lehet meg baba vagy sem?

Figyelt kérdés

Csinaltam egy tesztet a nem vart elott de az negativ lett.

Utana 3 napig csam fajdogalt egy kicsit a hasam menzesz szeruen de nem jott meg. Majd megis megjott delutan de csak barnazas volt. Estere teljesen el is mult. Azota is valtozatlan a helyzet.

A menzeszem mindig pontos volt. 29 napos volt missed ab elott. Missed ab utan 28

2021. márc. 26. 07:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

21.napon megyek vervetelre:)

Eletmodom rendben van. Normalisan eszek, nem elek gyorskajakon. Napi 1 kavet iszok reggel es ennyi de szerintem ez teljesen elfogadhato egy 19 honapos mellett ☺️ Stresszelni nem stresszelek. Elég nyugodt tipus vagyok.

Ovut neztem a multkori menzesznel. Sose volt olyan eros a csik mint a kontrollcsik. Aztan a 17.nap korul meguntam.. ugy voltam vele, hogy ebbol mar ugy sem lesz semmi.

Aztan 15-en (20.nap) elkezdett szurkalni a hasam. Ereztem mar a mutet utani elso menzesznel is de azt hittem begyulladt valamim.

Akkor egyutt voltunk a ferjemmel. Gondolom igy jott ossze a baba.

Ami meglepo volt, mert en tenyleg azt hittem nincs peteeresem.

Meg lesz nezetve az is :) minden. Egyedul azon stresszeltem januartol kezdve hogy egeszseges vagyok-e. De kezdek megnyugodni.. es nem feleslegesen stresszelni magam. Nem tesz jot , tisztaban vagyok vele.

Ezert is kerul sor most mindenféle vervetelre. Remelem kiderul valami.

Ha nincs semmi az is egy valasz.

2021. ápr. 1. 09:44
 22/31 anonim ***** válasza:
Na, hát ovu tesztek alapján nekem soha nincs ovulációm, úgyhogy azt 2 hónap után elengedtem :D Áttértem a méhnyaknyák figyelgetős módszerre, az sokkal jobban bevált. Szerintem minden rendben lesz veled, nem lehet nagy gond :)
2021. ápr. 1. 09:50
 23/31 A kérdező kommentje:

Igen?😮 Akkor en is joval probalkozok.. valahol azt hallottam hogy a facelle ovu tesztek nagyon jok🤷🏼‍♀️ Vettem egyet de meg nem volt alkalmam hasznalni.

Lehet en is megprobalkozom egy mehnyaknyák figyelgetossel :)

Remeljuk🙏🏼 Aprilis kozepen kiderul 😊

2021. ápr. 1. 09:56
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak én vagyok béna hozzá, sokaknak beválik amúgy. Mármint olvastam, személyesen nem ismerek senkit, aki annak segítségével esett teherbe :D A méhnyaknyáknál elég feltünő az az állag, amit keresni kell. 5-6 napig tart. 2 naponta szex (én tutira mentem, minden nap volt) abban az időszakban. Nekem kettőből kettőször lett belőle fogantatás. Már "csak" így is kéne maradni még vagy 8 és fél hónapig :D
2021. ápr. 2. 17:01
 25/31 A kérdező kommentje:

Na ez jo hir😀 remeljuk igy is marad meg 8 honapig 🤞🏼

Megkerdezhetem hogy milyen termeket hasznalsz?:)

2021. ápr. 4. 17:29
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

a méhnyaknyák figyeléséhez semmi eszköz nem kell, csak 2 ujjad (mutató-nagy). benyúlsz a hüvelybe, és a 2 ujjad összenyomod, széthúzod. amikor ilyen ragacsos nyúlós, "ragaszkodik" egymáshoz, akkor jó 😊 a tojásfehérjés nyák jelenti azt hogy közel az ovu, az a legoptimálisabb a spermiumnak. de nem mindenkinek van tojásfehérjés se, meg látható mennyiség sem, ezért kell a hüvelyből "mintát venni".

a facelle ovu teszt nekem amúgy szép erős volt.

2021. ápr. 4. 18:16
 27/31 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2021. ápr. 4. 20:23
 28/31 anonim ***** válasza:
mármint ez az osszenyomod-szethuzod mar kint, hogy lásd is😅
2021. ápr. 4. 20:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Igen, ertettem 😀 akkor probalkozom ezzel is es a facelle ovu tesztemmel is 🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 4. 22:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, én is remélem, hogy még így maradok 8 hónapig :D Holnap megyek első UH-ra, ott kiderül fejlődik-e rendesen. A nyákos dolgot meg már leírta más közben, úgy látom :)
2021. ápr. 6. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!