Ha 3 napja kesett, megjott , viszont csak kicsi barnazas volt lehet meg baba vagy sem?
Csinaltam egy tesztet a nem vart elott de az negativ lett.
Utana 3 napig csam fajdogalt egy kicsit a hasam menzesz szeruen de nem jott meg. Majd megis megjott delutan de csak barnazas volt. Estere teljesen el is mult. Azota is valtozatlan a helyzet.
A menzeszem mindig pontos volt. 29 napos volt missed ab elott. Missed ab utan 28
21.napon megyek vervetelre:)
Eletmodom rendben van. Normalisan eszek, nem elek gyorskajakon. Napi 1 kavet iszok reggel es ennyi de szerintem ez teljesen elfogadhato egy 19 honapos mellett ☺️ Stresszelni nem stresszelek. Elég nyugodt tipus vagyok.
Ovut neztem a multkori menzesznel. Sose volt olyan eros a csik mint a kontrollcsik. Aztan a 17.nap korul meguntam.. ugy voltam vele, hogy ebbol mar ugy sem lesz semmi.
Aztan 15-en (20.nap) elkezdett szurkalni a hasam. Ereztem mar a mutet utani elso menzesznel is de azt hittem begyulladt valamim.
Akkor egyutt voltunk a ferjemmel. Gondolom igy jott ossze a baba.
Ami meglepo volt, mert en tenyleg azt hittem nincs peteeresem.
Meg lesz nezetve az is :) minden. Egyedul azon stresszeltem januartol kezdve hogy egeszseges vagyok-e. De kezdek megnyugodni.. es nem feleslegesen stresszelni magam. Nem tesz jot , tisztaban vagyok vele.
Ezert is kerul sor most mindenféle vervetelre. Remelem kiderul valami.
Ha nincs semmi az is egy valasz.
Igen?😮 Akkor en is joval probalkozok.. valahol azt hallottam hogy a facelle ovu tesztek nagyon jok🤷🏼♀️ Vettem egyet de meg nem volt alkalmam hasznalni.
Lehet en is megprobalkozom egy mehnyaknyák figyelgetossel :)
Remeljuk🙏🏼 Aprilis kozepen kiderul 😊
Na ez jo hir😀 remeljuk igy is marad meg 8 honapig 🤞🏼
Megkerdezhetem hogy milyen termeket hasznalsz?:)
a méhnyaknyák figyeléséhez semmi eszköz nem kell, csak 2 ujjad (mutató-nagy). benyúlsz a hüvelybe, és a 2 ujjad összenyomod, széthúzod. amikor ilyen ragacsos nyúlós, "ragaszkodik" egymáshoz, akkor jó 😊 a tojásfehérjés nyák jelenti azt hogy közel az ovu, az a legoptimálisabb a spermiumnak. de nem mindenkinek van tojásfehérjés se, meg látható mennyiség sem, ezért kell a hüvelyből "mintát venni".
a facelle ovu teszt nekem amúgy szép erős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!