Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 3 napja kesett, megjott ,...

Ha 3 napja kesett, megjott , viszont csak kicsi barnazas volt lehet meg baba vagy sem?

Figyelt kérdés

Csinaltam egy tesztet a nem vart elott de az negativ lett.

Utana 3 napig csam fajdogalt egy kicsit a hasam menzesz szeruen de nem jott meg. Majd megis megjott delutan de csak barnazas volt. Estere teljesen el is mult. Azota is valtozatlan a helyzet.

A menzeszem mindig pontos volt. 29 napos volt missed ab elott. Missed ab utan 28

2021. márc. 26. 07:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
tesztelj egyet, és kiderül:)
2021. márc. 26. 07:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Teszt. Én is így voltam
2021. márc. 26. 07:31
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, nagyon kicsit barnáztam 2 napig. Most 16 hetes vagyok.

Tesztelj!

2021. márc. 26. 07:36
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes:(
2021. márc. 26. 14:56
 5/31 A kérdező kommentje:

Kis frissites:

Ma csinaltam tesztet mert meg mindig semmi..konkretan meg a barnazas is elmult.

A predictor teszt mutatott egy halvanyka masodik csikot. A vedono szerint erdemes a het kozepen meg csinalni egyet.

2021. márc. 28. 19:02
 6/31 anonim ***** válasza:
44%
csak halkan gratulálok! :) reméljük erősödik pár nap múlva
2021. márc. 28. 19:10
 7/31 A kérdező kommentje:

Koszonom!:)

De nem tudom elmondani mennyire felek☹️

Azt sem tudom mikor volt peteeresem. Felek, hogy a csik sem fog erosodni.

Probalok lenyugodni de nehez

2021. márc. 28. 19:37
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem vérvételre 2x. 48 óra eltéréssel. Attól megnyugodtam, bár ez sem garancia semmire, de nekem segített. Előző ciklusomban a 4 hét 4. napon volt spontán vetélésem, most betöltöttük az 5. hetet. Remélem minden okés lesz, és nálad is :) Mindenképp meg kell nyugodnod. Ha idegeskedsz csak árt, ha pedig amúgy is baj van, akkor nem tudsz mit csinálni. Mély hasi légzések segíthetnek. Tudom, hogy nem könnyű. Egy rossz tapasztalat után én is paragép lettem, szóval mélyen együttérzek.
2021. márc. 28. 21:14
 9/31 A kérdező kommentje:

Kedden vagy szerda reggel tesztelek meg egyet. Nagyon nagyon remenykedem egy erosebb masodik csikban.

Igyekszem nyugtatni magam es nem idegeskedni.

Neked pedig Gratulalok es sok egeszseget!:)

2021. márc. 28. 21:56
 10/31 anonim ***** válasza:
Szorítok :) Amúgy nekem 350 hcg mellett is halvány volt a második csíkom, rá 2 napra lett "normál" erősségű a 25-ös teszten a pozitív.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a minimális erősödés is biztató lehet. A nem várt után 4 nappal is elég halovány (egyértelmű, de halvány pozitív) teszteket produkáltam. Nagyon drukkolok, írd majd meg, hogy mi a helyzet!
2021. márc. 28. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!