26 hetes vagyok, tegnap voltam UH-n, a doki azt mondta, hogy még nem szállt le a babám heréje a hasüregből. Ez nagy baj? Van még esély, hogy leszáll neki?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 18:51
1/4 anonim válasza:
Én örülnék, ha 26 hetesen, azt megtudnám, hogy lányom vagy fiam lesz!!! Bocsi, tudom hogy ezzel nem segítettem sokat. De szerintem még van ideje rá! :)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így vagyok, mint az előző válaszadó :-(
De azt biztosan tudom, hogy van még ideje.
Elvileg, ha a születéstől számított 1-2 éven belül nem száll le, akkor szoktak műteni, vagy hormont adni.
Ne aggódj!
26 hetes kisanya
3/4 anonim válasza:
Az az oldal, amit én használtam a magzatfejlődés követésére, azt írja, hogy a 32. héten száll le a kisfiúk heréje.
Ne aggódj, még van ideje bőven!
4/4 anonim válasza:
igaza van az utolsó válaszadónak miszerint a 32.hétben! 33 hetessen voltam uh-án ott látta a doki hogy kisfiú és leszállt a zacsi .úgyhogy ne aggódj mert ideje van még bőven!és ha véletlen nem szállna le akkor születés után is tudnak rajta segíteni és ez a lényeg.nem lesz semmi baj!csak pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!