Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek őt is legalább...

Szerintetek őt is legalább annyira fogja szeretni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Férjemnek az előző kapcsolatából van 1 nagy gyermeke, 15 éves,aki már 4 éve külföldön él az édesanyjával,ezért találkozni nagyon ritkán tudnak. Régebben mindig mesélte a párom,hogy milyen csodás érzés volt,amikor megszületett a lánya. Én most vagyok várandós a babánkkal. Szerintetek most is átéli ezt az érzést vagy már nem,hiszen neki már nem újdonság.

2021. márc. 24. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk isez a felállás és hasonló meg sem fordult a fejemben. Az előzőt is azért írtam, mert ha tudod, hogy téged szeret és nem kételkedsz, akkor a gyermeketek iránt érzett szeretet~t miért kellene méregetni? A szeretet nem kilogrammos dolog, hogy több vagy kevesebb, mint 15 éve.

Mélységében másképp fordul egy férfi a gyermekéhez pl fiatalabb és idősebb korában. Szóval most lehet, hogy jobban odateszi magát, egyrészt mert megért rá másrészt meg tudja már mit hagyott ki.

2021. márc. 24. 09:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
2021. márc. 24. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Eg gyermek szeretete a szülői szívben nem a meglevő szeretetből vesz el, hanem teljesen új távlatokat nyit. Nem véletlenül mondják azt a szülők hogy soha nem hitték volna hogy lehet így és ennyire szeretni valakit.

Gondolj bele forditott esetben : megszületik a gyermeked de elváltok, 15 év múlva egy új férfival várjatok a közös gyermeketeket, és a pasi azzal fordul hozzád (vagy titokban ír a gyakorira) hogy aggódik vajon fogod e annyira szereti a közöst is, mint az elsőt. Lehet hogy fel is lennél háborodva a kérdésén.

A jelennek örülj, téged választott, szeret és szépen meglesztek.:)

2021. márc. 24. 09:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a válaszodat! Így átgondolva, igazad van. Szóval ez lényegében hülye kérdés volt. Mindenesetre köszönöm mindenkinek.

2021. márc. 24. 09:28
 15/17 anonim ***** válasza:
1,2,11,13 ugyanaz voltam :) :)
2021. márc. 24. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem itt a 15 éves gyereknek több aggódnivalója van amiatt, fogja-e őt is úgy szeretni az apja, mint azt a gyerekét, akivel napi kapcsolatban van. Mert valószínűleg nem.
2021. márc. 24. 10:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, igazad van utolsó válaszoló. De a férjem mindennap kommunikál vele, segíti mindenben,amiben tudja,támogatja anyagilag. Sajnos most a vírus helyzet miatt találkozni nem tudnak, de a férjem attól ugyanúgy szereti.Sőt nagyon hiányzik neki.

2021. márc. 24. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!