Mi van akkor, ha valaki covidos és karantén miatt elmarad a 12 hetes genetikai? Ismertek olyat, aki járt így?
8: ég nagy probléma, hogy a terhességnek többsége nem tervezett.
Engem nem zavar, ha valaki úggy gondolja, hogy egy vilagjárvány kellős közepén lesz terhes (akár tudatosan, akár véletlenül, akár azért, mert valami miatt nem tud tovább várni), csak utána ne nyafogjon, hogy nem körülötte forog a világ, csak mert terhes. Jelen esetben kicsit nagyobb problémák vannak az eü-ben, mint hogy neki lesz-e 12 hetes UH-ja vagy sem.
Azt kellene megértenie annak, aki most gyereket vállal, hogy bizony benne van a pakliban, hogy nem lesz meg az összes vizsgálata, vagy épp nem fog bemenni az orvosa a szüléshez és az ügyeletesnél kell szülni, vagy épp apuka nem mehet majd be stb.
Ugyanis előfordulhat olyan helyzet, hogy kicsit mások lesznek a prioritások.
Szerintem fejlett országokban (tehát Magyarországon is) a terhességek nagy többsége tervezett.
Mondjuk ennyire leterhelt eü mellett én se értem miért nem várnak néhány hónapot amíg lecseng a járvány. Nekünk is a pandemia alatt született de mi még tervezéskor a legelső vuhani hírekről se tudtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!